laupäev, detsember 29, 2007

Veel sellest aastast...

Ma ei tea, kas olen siin kirjutanud, et suhtlen juba nii mõni hea aasta oma hea senstiivi Toomasega. Annab ka mulle tuge ja palju muud, mida on hingele vaja, et olla tasakaalus. Põhimõtteliselt on ta nagu psühholoog, kes ka oskab endasse uskuma panna.

Mäletan, esimene kord tema juures käies olin nii katki kui katki. Nüüd eile talle helistades, soovides head uut aastat, olid mu näitajad head, isegi mina ise ütleksin, et väga head. Siin kohal ei taha kirjutada, millised näitajad. Seda kõike näitab mu säramine. :)
Horoskoope usun vähe. Unenägusid isegi rohkem. Ennustusi ma ei salli - mis mõttega peaksin teadma , mis ajal suren :P
Ühesõnaga, Toomas tõdeb ka järjepidevalt ja alati: kõik algab iseendast ja see sobib mulle suurepäraselt. Juba oma mõte teeb head või halba iseendale - oleneb kuidas mõelda...

Selle aasta horoskoopi ma eriti ei ole teadnud. Lihtsalt ei süvenenud sellesse õigel hetkel. Ei tahtnud. Ka nüüd uue aasta horoskoop ei huvita mind. Miks pean teadma, mis raskused ees on... See teadmine rööviks mult kogu energia ette ära. Ja kui ei ole jõudu ega energiat muredele vastu seista, ongi esimene raskus olemas .
Seda pole ju vaja.
Tuleb see, mis tulema peab! Ja palju oleneb iseendast...

Kommentaare ei ole: