reede, jaanuar 25, 2008

Aeg...

Tagasi lapsepõlve võiks olla tänane märksõna. :) Saime täna üle 30 aasta kokku kolmekesi - Jana, Külli ja mina. Wildes kohvikus. Plaanisime seda kohtumist mitu head kuud. Olin taas nagu seltskonna juhataja kohtumisele nagu kord lapsepõlves... Rääkisime igaüks oma mäletuskilde. Paljusid neist ei mäletanudki... kuid kolme tüdruku mäletused rikastasid vaid mäletusi. Aina naersime. Janal oli meeles isegi minu vanaema sukast tehtud sipsik :D
Hullumeelselt kihvt lapsepõlv oli ikka!!!

Eile käisin Tartumaa Naiste Ümarlaual. Loodetavasti saab taas ta ellu sisse. Mina olen küll väike rakk seal, kuid eks väikeseid rakke olegi vaja. Ja kuulades arutelu e-tervise ümber, siis oli küll tunne, et kohati arusaamistes aeg seisab... Noorus on jäävalt hukkas.
Vist küll aegade algusest saadik.
Ja ometi on maailm püsima jäänud justnimelt tänu noorusele :)
Vaielge vastu, kui see nii pole...

Projekti tähtaeg kukub... Niipalju on veel lihvida...

Kommentaare ei ole: