reede, veebruar 29, 2008

29. veebruar

29. veebruaril pole ma päris veel bloginud :)

Neid aasta vanused maale pole ka vist paljust teist näinud :);) Mul polnud maalidest pilte.

Unistuste org
Kahekesi on maailm ilusam

Niisiis, tänane haruldane päev jääb meelde kahe asjaga.
Hommik algas ebameeldivat. Siinkohal ma ei hakka kirjeldama räpast asja, mille likvideerimisega tegelesin enne hommikukohvi. Olin shokis. Papa rõõmus pealegi: näe juhtus ja mis siis... Loodan südamest, et see ei hakka korduma - muidu olengi papa hooldaja, kes ei tohi isegi magada jääda...
Papa tervis on täiesti läbi, kuid õlu peab olema... On pisut kontaktsem, kui jaanuari algul, aga kui hommikule mõelda - siis jah, lugu on päris hull.
Päev lõppes positiivselt. Saan Ukse abc-st dšusiruumile uue laiema ukse :) Nüüd usun, et kindlasti. Eelmisest maist olen ukse jamanud. Ja mu MSN-i tuttav töötab Ukse abc-s, kes püüdis juba suvel aidata, aga... kuna soovisin firmade meelest erilist ust, siis katki see asi jäigi igakord. Paar nädalat tagasi küsis Kalev, kas olen ukse saanud... Ei olnud ju. Siis lubaski saata mõõtja minu juurde ja teha ise, mis annab teha. Täna käiski hästi meeldiv noormees ja arutas ja mõõtis. Algul suhtlesime sms-idega ning pärast polnud mu hääldus probleem :) Mind ennast segas mu köha.
Tuleb tavaline uks. Kuid laiem. Saksamaalt.
Lükanduks ei mahu. Esik väike.
Voldikuks polnud ka hea variant.
Erko mõõtis isegi mitu korda mu ratastooli laiuse üle, et ikkagi pääseksin dšussiruumi uue uksega.
Köhin meeletult.
Varsti teen kuuma jalavanni.

Kommentaare ei ole: