teisipäev, veebruar 12, 2008

Hullu ei olegi, hull alles tuleb :)

Rääkimine aitab.
Rääkimine vahetult ja julgelt õigete inimestega õigel hetkel. Lihtsalt kõval toonil, kui seda ka vaja on, konkreetselt ning sõbralikult: hallo, minagi siin. :)

Julgeks ma ainult rohkem õigel momendil vahele öelda! Tihti siiski vaikin. Neelan alla.

Mul on hea meel, tõsiselt hea meel, et vald mõtleb iat laiendada ka teistele inimestele. Kindlasti on ametnikele rohket pea murdmist, kuidas ja mismoodi teenust pakkuda . Saan aru, et see on valla parim soov ja samas keeruline lahendus. Väikevallast on iat suurem osutamine küll vaid positiivne nähtus. Tuleb ainult toetada kahel.
Loodan, et Mäksa vallas käivitub samuti kooli abistaja teenuski.
Usun aga siiski, et kõik oleks kov-le hoopis lihtsam praegu uut jalgratast leiutada, kui oleks olnud minu selgitustest aastast aastasse rohkem kasu, mis + kuidas + kellele on isikliku abistaja teenus. Momendil on küll tunne, et ega iat üldiselt ole veel päris selge. Vallale.
Ma ei imestagi selle üle.
Sest palju asju on veel lahti rääkimata Eestis. Ja kõike ei olegi võimalik üks ühele paika panna. Reeglid on rikkumiseks ju!!! Minu meelest on täiesti normaalne, kui igasse eluhetke jääks loovus. Loomingulisus.
Loovuseta ja loominguta ei areneks mitte midagi ega ükski inimolend.

Eile helistati VÜF-st.
Väga meeldiv suhtlemine oli projekti asjus. Muidugi olen iseendale pahane, sest olin teinud eelarves paar väikest apsakat ning seetõttu ei läbinud tehnilist vooru.
Pole hullu!
VÜF esindaja palus hästi toetavjulgelt parandada vead ja projekt esitada uuesti teise taotlusvooru.
Ausalt öeldes, toetav suhtumine rahastajate poolt paneb lusti ja hoolega projekte ikka ja jälle kirjutama. Annab töö jaksu. Projektidee ei ole ju enda lõbu jaoks kirja pandud ja heal juhul ka ellu viidud, vaid alati on mõeldud sihtgrupile, kes saab meie tööst kasu.

Minu all naabrid korraldavad jätkuvalt joominguid. Ilmnes, et majarahvas oleks pidanud teadma, et nad on järelvalve all. Kas see pole ikka kriminaalhooldaja rida või kuis... või mis järel valve all... See järelvalvegi vist ei aita enne, kui elanikelt kaebus jõuab politseile... Väga huvitav? Kui ikka on õieti arusaadud...
Igatahes neil olevat segapuder koos - joomine, ka naine joovat ja vägivald. ÕUDUKAS.

Täna oleks võinud Tallinnas Tänu üritusel olla. Kuid... Nägin AK-s tuttavaid nägusid...

Kommentaare ei ole: