laupäev, veebruar 16, 2008

Mosaiik on homseks VIST koos

Homme loodetavasti saan päälinna õhku hingata :) Tänase seisuga olen 10 päeva toas kükitanud - nagu piisab ehk :) Võtan kohe Tallinna seega ette, Tartut on õue õhu jaoks vähe... :P
Tegelikult on homme ENÜ järjekordne seminar, seekord üsna huvitav - "Kuidas kasvatada 21. sajandi poisse ja tüdrukuid?" Olen nädal otsa mosaiiki kokku pannud, kes saab mind hommiku vara mind linna viia ja nii edasi ja nii edasi... See on keerulisem teha, kui mõnd töögraafikut - uskuge mind.
Sest abistajatest on praegu nappus. On praegu küll tööle kandideerija - väga loodan, et ta jääb... Vara veel midagi rohkemat öelda. Kindlasti üks uus isiklik abistaja on vähe - nii et kõik isiklikuks abistajad kandideerige ja te ei kahétse :)
Õnneks homme Tallinnas on mul olemas Luise. ST seda, et sõidan bussiga ise Tallinna. Loodan, et ma vahepeal ei kao kuhugile :):P Eks ikka närv on pisut sees, kuigi olen korduvalt öelnud, et 2,5 tundi bussis üksinda rahvaga loksuda on mulle nauding. Selliseid üksi olemise hetki on mul pagana vähe ju.
Hommikuks moosisin sõbranna Krista ära.
Õhtuga pole veel päris selge pilt, mis teeb pisut hirmu, kuid küllap seegi laabub. Ega ma ei luba endal lageda taeva alla jääda - kuidagi kellegagi pean koju saama või vähemasti öömajale.!

Varsti öeldakse mulle hoopiski, milleks mulle üldse iat-t vaja on :) :P

Einoh...

Kõik võib olla, kuid tahaksin mosaiikide kokku panemisel rohkem närvi tegude jaoks.

Papa on arvatavasti harjunud, et laps kodus. Õhtul hakkas pärima, kuna tagasi tulen... Ta vist kardab üksinda jääda - ühelt poolt saan aru, miks kardab. Ta on olnud mul nüüd suhteliselt normis. Joob küll iga päev kindla koguse õlut. Tervis kehv, väga kehv. Räägib palju. Mitte kunagi ei ole ta nõnna palju rääkinud kui nüüd.
Ja omamoodi annab märku, kuidas ta minust ikkagi hoolib...
Lootust on veel!

17 aastat tagasi ei teadnud ma veel, et 00.02 sünnib mul tütar... Hea on tagasi mõelda imelisele hetkele :)

Hoidke mulle homseks varbaid! Ehk varbad pihku!!! :D

2 kommentaari:

kukupai ütles ...

Lapse sünd on alati imeline hetk.
Ja küllap hakkab Sul IA-dega ka taas laabuma, häid sõpru Sul jätkub.

Tiia ütles ...

:)