esmaspäev, märts 17, 2008

Mesilase nõelamised

Elus nagu naksi :D

Op oli tõesti imepisi :) Ja üsna meeldiv. Kui nii saab väljendada. Igatahes hambaarst on olnud hullem :P
Mis mind muigama pani, oli küsimus tuimetussüsti kohta, kas mul allergiat on sellele. Vabandage, ma ei tea. Ma ei tea endal olevat ühtegi allergiat. Päris tõsiselt. Võib - olla, et ongi mõni, aga juhtumisi ei ole ta mind veel tabanud. Saan ju aru, et arstid tegid oma tööd. Miks patsiendi enne aega närvi ajada pole ka erilist mõttet - äkki olekski olnud just sellele rohule allergia...
Norin niisama :)
Õmmeldes tundsin mesilase nõelatorkeid. Ma ei ole küll iialgi reide nõelata saanud, küll alati huulte :) Küllap tuimestus ei mõjunud veel hästi.

Mind hämmastas tohtrite omavaheline suhtlemine. Kujutage ette, lobitsesid hetkeks maast ja ilmast. Unustasid mulle öelda, et nüüd hakkavad õmblema. Võpatasin torkest. Ma nagu ei oodanud seda tundmist.
Nagu filmis! Arstid ajavad juttu oppi ajal...
Raadio ja muusika olid aga hea taust.

Aitäh Laurale ja Marile, kes mind täna aitasid!

Kommentaare ei ole: