teisipäev, mai 27, 2008

OHE...

Närveerin nädala teise poole pärast. On mõned ummikud ees, mida pean homse päeva jooksul ületama...

Mäletate, et hiljuti kirjutasin video - õppefilmi unelmsoovist. :) Uskuge, jagatud ja üles kirjutatud unistustel on kombeks kummalisel kombel täide minna. :) Nimelt just täna õhtul "Kuumas tassis" sain teada, et üks noor inimene on mõelnud juba mõni aeg mind filmida, kuid ei julgetud mulle rääkida. Sest teati, et mulle "Ratastoolitantsus" ise ei meeldi endale ning arvati seetõttu, et keeldun...

Kui ma nüüd see nädala elama jään - kuhu ma ikka pääsen elamise eest - siis võib - olla suvel saabki olema suuuur filmimine !

5 kommentaari:

Hundi ulg ütles ...

No näed siis, tasub vaid soovida.

Siiski. Saan aru, et Sina tahad teha OMA filmi. See noor inimene aga soovib ehk teha filmi SINUST.

Teen siit loogilise järelduse, et tulevane dokumentaalfilm räägiks sellest, kuidas Tiia teeb õppefilmi?

Anonüümne ütles ...

ja tegelikult oleks sellist õppefilmi - just nimelt tavalistest igapäevastest tegemistest-toimetustest, väga vaja. Esiteks näitaks see kroonilise abituse sündroomiga inimestele, et nad on lihtsalt tahtejõuetud, teiseks näitaks see puudega laste vanematele, et kõik on võimalik (või vähemalt väga palju) ja pole mõtet lapselt ülehooldamisega iseseisvumisvõimalust - ja rõõmu sellest! - võtta, ja kolmandaks: mõnel insenerimõttega inimesel tekiks kindlasti mõni nutikas mõte mingi abivahendi valmistamiseks. No kasvõi seesama, et kuidas akent kinni-lahti saada - selles ei peaks ju midagi ilmvõimatut olema.

Tiia ütles ...

Alati saab kooskõlastada, aga mix mitte dokfilm, kuidas Tiia teeb õppefilmi :)

Just, siin oleks mõtlemist paljudele...

Hundi ulg ütles ...

Tore, et ettepanek leidis koheselt Sinupoolse mõistmise.

Kui sellest mõttest kinni hoiad, siis võid ehk alustada esildise (ideekava) kirjapanemist. Edasi saadad juba selle produtsendiringile pakkumiste tegemiseks jne.

Nii lihtsalt see käibki.

Pisut jahutaksin ootusi tähtaegade osas. Filmi finantseerimise korraldamine ka kõige kiiremate tempode juures võtab siiski vähemalt üheksa kuud aega.

Tiia ütles ...

Mul on tunne, et jagad hästi matsu :)

Tule siis appi ka - tegelikult oled juba sammu astunudki :);)

Usun, et hea film võtab aega...