reede, juuni 13, 2008

13. ja REEDE

Ime küll, kuid minu jaoks on olnud tänane 13. ja REEDE suhteliselt hea ja asine päev.

Kohtusin raamatupidamisasjade pärast Janaga. LEEPÜ majandusaruande pärast. On küll pisut - pisut hilinenud asjadekäik, kuid mitte veel lootusetu. Maksuamet tahab aastamajandusaruandeid 30. juuniks. Jõuame. Jõuame korraldada üldkoleku ka.
Oli hästi vahva kuulda, et seesama väike Jana, kellega sai mängitud kodumänge, rääkis õhinal nüüd oma vanaema rollist :)
Praegu jäin mõtlema, kas oleme mänginud vanaema - mänge ... Vist mitte. Lapse kujutlusvõime ei ulatu kaugemale kui emaks olemise pildini.

Siis sain SEBis uue pikendatud krediitkaarti. Teller sai minust kõik aru seekord. Küsides mingit kausta alla lepingupaberile, kui kirjutan allkirja, naeratas ta ja teatas rõõmsasti: mäletab, et kirjutan jalaga ja on ükskord varemgi mind teenindanud.
Kas pole hästi armas ja asjalik :)

Käisin surnuaiaski. Taaskord.
Mulle meeldib Sandra äratabamine õigel ajal ja õiges kohas. Ilma, et ma peaksin midagi ütlema. Mul on enamus isiklikud abistajad olnud väga head, kuid mõni neist eriliselt väga head. Nagu on olnud Pille... See äratabamisvõime on inimesel eriline võime.
Täna tabas Sandra surnuaias papa ja vanaema haual mind üksinda jätta, minnes ise lilledele kaevust vett tooma. Tahtsin tõesti üksi olla mõni minut.

Kas ikka peab abistajaga 100%-lt absoluutselt koos tegema kõike? Reegli kohaselt oleksin pidanud ISE vett tooma abistaja abiga, kuid siis poleks saanud omaette olla või kui oleksin, siis... kas oleksin pidanud abistajale ütlema "kao" - see poleks olnud üldsegi meeldiv.
St et
reeglid on rikkumiseks :D

Lõpuks,
õhtusel bussil läksid MÕLEMAD KESKMISED uksed lahti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.10 buss on aastaid üks ja seesama (punane) buss, kuid üks keskmine uks ei avanenud iial. Oleme x kordi küsinud, miks uksed lahti ei avane, on parem ratastooliga bussile minna. Vastus on olnud: uks katki ja ratastool läheb läbi nagunii.

Kommentaare ei ole: