laupäev, juuni 28, 2008

Head - halvad üllatused läbi segi

Täna, ei, juba eile, toimus LEEPÜ üldkoosolek. Halb üllatus oli mulle kui esinaisele, et inimesed polnud infot e-kirjadega saanudki kätte. Inimesi oli vähe, kuid foorum tuli siiski kokku. Seegi positiivne! Kuid siiski ei saanud teha sellist üldkoosolekut nagu olin plaaninud. Ettevalmistanud.
Tõesti tahaksin teada, kuhu emailid kadusid!!!
Must kass istus internetti juhtmeil va???!!!
2007 majandusaasta oli LEEPÜle suhteliselt hea. Suutsime kõikjal olla (ärge võtke sõna - sõnalt, päris kõikjal me ka ei olnud :D ) ja kõik teha väikeste inimjõuga. No, tegijaid võib ühe käe (VARVASTEL) üles lugeda!
Ausalt öeldes, olen väsinud, et puudub tugev meeskond... Vahel on kaks - kolm inimest ka tugev meeskond, LEEPÜs siiski vist pigem naiskond, KUID...
Saan aru, et keegi peab olema eestvedaja.

Mul oli tänaseks linna saamisega üsna keeruline pea murdmine. Mul ei ole see nädal ju isikliku abistajat. Õnneks on sõbrannad, kes aeg - ajalt mind välja aitavad. Nüüd oli järjekordselt pääseingel Piret. :) Veel eile hommikul oli lootusetu seis linna ja tagasi saamisega... Lisaks muudele mõtetele, tegelesin pingsalt mõtega, kuidas linna pääseda... See otsimine/leidmine röövis/röövib palju energiat ja jaksu. Kuid alati, enam - vähem alati olen leidnud pääsetee või mind on keegi ikka välja aidanud.
Seekord aitäh taas Piretile!

Seesugune otsimise/leidmise "jama" on tegelikult heagi. Üha enam tunnetan, et inimesed teavad veel vist paremini kui mina, et tulengi toime. Väike ohutunne valdab ikkagi mind - mis siis, kui ühel päeval mõeldakse, et Tiia saab ju ise hakkama, miks mina appi tõttan.!?

Sain veel väga armsa ja üllatava e-kirja :) Leeloga kohtumist jään ootama üli väga. Tõden taaskord, et mu blogi kirjutamine on positiivne ning aina sõpru juurde, kes soovivad ka minuga päriselt kohtuda :)

Ikkagi, ikkagi jäid see nädal mõned olulised kohtumised tegemata. Loodetavasti päris tegemata nad ei jää. Lükuvad vaid edasi.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Milleks siis sõbrad on????????:))))

Tiia ütles ...

Et MÕISTA ja kohvitada :)))))
Ma arvan, et mitte keegi ei saaks sõpradeta...