pühapäev, oktoober 05, 2008

Päev pühapäeva jaoks :)

Oli üle mitme pühapäeva hästi pühapäevalik. Täis koduseid toimetusi. Pole paremat lõhna magamistoas, kui puhta voodipesulõhn :) Olete ju nõus!?

Hetkel vaatan LAULUD TÄHTEDEGA. Päris tore saade, kuigi tundub kuidagi copy Tantsud tähtedega... Eks see ole võitlus kanal2-ga :D Ei, head muusikat on alati hea kuulata / vaadata. Avastad tuntud inimesigi uues valguses. Ei mõtle, et nemadki on nagu tulnukad teiselt planeedilt, kes oskavad aind omas mullis midagi hästi teha. :)
Huvitav - huvitav, millal saabub aeg, kui jõuan telerikanalid korda teha... Suvest saadik mõtlen uuesti asju ajama hakata, kuid asjaajamiseni ei ole veel jõudnud. Iseenda viga! Tuleb lihtsalt käsile võtta! Mõni firma on mulle helistanud ning pakkunud igasuguseid kampaaniate variante, kuid me vestlused on alati lõppenud selle tundega, et kliendile ei ole mõtlemisaega ette nähtud või üksinda elav st pereta klient polegi klient. On kohe vestlused lõpetatud, kui kuulevad, et mul ei olegi perekonda, kellega arutada, mitu tv kanalit peaks kodus olema ja et ma soovin siiski mõtlemisaega.

Hommikul magasin rahulikult 10-ni. Lihtsalt magasin. Alateadvuski vist ei mõelnud probleemidele, mis on uuel nädalal ees...

Kommentaare ei ole: