esmaspäev, detsember 15, 2008

PÄIKENE...

Päike säras eile ja täna!
Ilus - ilus talveilm.

Eile jäi mul 3. adventi soovimata, sest üleüldine interneti rikke oli eilsest tänaseni siin Kaagveres. Kuid mõtlesin kõikidele sõpradele.
Isemoodi hea rahulik oli eile õhtul küünlavalgel Maarja ja Piretiga. Pidasime 3. adventi. Internetivabalt.
Maarjaga arutasime taaskord edasi - tagasi maailma asju. Eriti LEEPÜ asju.

Täna suhtlesin Mariannega. Rääkimine aitab mõista tõepoolest alati üksteist! Mariannega suhtleme edaspidigi. Suhteliselt tavaline asjade käik mu jaoks :);) Suutsime Sandraga Mariannele südame pugeda! Just nii Marianne ütles :) Ning ta lubab appi tulla, kui mul on sos olukord ja kui tal parajasti aega on. Kokkulepe küsimus ju nagu alati. :)
Marianne soovib lihtsalt pikaajalist tööd leida.
Arusaadav ju.
Kuid usun, et mu tutvusringis on üks noor vahva inimene taas juures :) Loodan, et päevgi inimese elus võib muuta tema maailmavaadet kogu eluks. :)

Kindlasti tööintervjuu tuleb teha veelgi põhjalikum mul.
Kindlasti aga
on väga hea, kui sos - isiklikke abistajate rida täieneb. Sest siis on minul turvalisem elada ja näiteks oma elu planeerida. Isiklike abistajatel samuti kergem.

Seega, sina, anonüümne kommija tea, et kõik ei taandu rahale!!!
Suur töötasu tuleb välja teenida. Seda esiteks.
Teiseks, unistan siiski, et suudaksin maksta isikliku abistajale väga - väga head palka. Kuid see jääb hetkel unistuseks. Esmalt peaks olema seadustega kooskõlas ja... Teiseks, Eestimaal peaks olema ülihea majandusolukord... Kolmandaks, isikliku abistaja töö peaks olema tunnustatud ja auväärne - kõik teised väga vajalikud asjaolud, et töö eest saaks väärt palka...
Siiski usun, et summad ei tee veel inimesest ideaalset töötajat...

Kommentaare ei ole: