pühapäev, detsember 21, 2008

Talve 1 päeva õhtupoolik

Käisin tõepoolest üle pika aja shoppamas. Eedenis. Lihtsalt. Pigem sellepärast, et end pisutki tuulutada, mitte jõulu - ostuhullusest. Jõuluhullust on minust see aasta täiesti kaugelt möödunud. Kinke pole õieti ostnud ega nende pärast muretsenudki. Täna jäi küll üks kink ostmata, sest Sandra taipas ära, et päkapikk soovib seda talle osta ning ta keelas... Ütlesin küll, et "sind pole praegu siin" :) , aga Sandra jäi kindlaks, et ta on siin ja keelab :)
KUID Konsumi riiulite vahel embasime Sandraga teineteist ja leppisime kokku, et jaanuaris ühel õhtul toimub midagi... erilist... lähme kuhugile... või teeme miskit... aga nii et ei ole töösuhe sel õhtul... Hästi ARMAS hetk! Sest tõesti on ju nii, et rõõmu jagamine on suurim rõõm :)
Vot, selline ARMAS töösuhe on meil Sandraga :)

Aga see on hea näide sellest, kuidas on vaja mitut inimest (isikliku abistajat), et osta salaja kink ühele ja teisele. Kuigi oskan kinke kavalalt osta vahel, petta nii ära üht inimest korra või paar. Mitte rohkem - inimene hakkab edaspidi mind lihtsalt läbinägema. Aga isiklikke abistajaid näiteks tahaksin mina kui hea tööandjagi meeles pidada.

Kindlasti on peoõhtugi üheskoos väga vahva kink. :)
Ma tõesti praegu ei ütle mitte miskit halba. Tänases rõõmuhetkes on lihtsalt üks hea näide sellele küsimusele, miks mul on vaja mitut isikliku abistajat. Seda küsitakse palju. Juba elu salapärasemaks tegemiseks on vaja vähemasti kahte tublit ja asjalikku isikliku abistajat nagu Sandra.

Jõime Lyga kohvikus jõulukohvi. Nii hea oli taaskord lobitseda sõbrannaga.

Ja nüüd ei oskagi aimata, mis toovad kaks järgmist nädalat... Kuid usun, et igasse päeva mahub mõni hea üllatus. :)
Loodan, et saan veel see aasta ühte ja teist ja kolmandat korda seada ja uuel aastal uue värskema hooga alustada... :)
Sandraga kohtume taas uuel aastal. Ta väärib igati jõulupuhkust :)
Pühade aeg on lubanud mulle appi ja külla tulla mitmed inimesed. Küllap tulen sedasi toime. Pean tulema. Nagu alati.

Eks uuel aastal saan mõelda juba aasta alguses aasta lõppu peale - et see oleks mullegi rohkem meeldivam... Aga kes ütleks, milline on meeldivam - võib-olla ongi just see meeldivam, mis parajasti olemas on...

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ilusat detsembrilõppu ja palju vahvaid jõuluüllatusi Sulle!
Loen ikka iga pea päev Su blogi - ei tea isegi, miks see mulle nii korda läheb. Usun, et seetõttu, et kasvatan ise puudega last, mõistan Sind puhuti üsna hästi...
A.

Tiia ütles ...

Kallis A, täh heade soovide eest! Sulle head soovid aastavahetuseks!

Mina mäletan, et olin laps, kuid mitte puudega laps... Kindlasti uuel aastal kirjutan pikemalt sellest... Loodan südamest, et Sinugi laps saab olla laps, mitte puudega laps - seda väga heas mõttes ;)

Anonüümne ütles ...

Aitäh, Tiia!
Usun, et sain aru, mida selle all mõtlesid - et puudega laps saab olla lihtsalt laps. Mulle tundub, et meil nii ongi. Ehkki kõik inimesed nii muidugi ei arva...
Kõike hääd Sulle!
A.

Tiia ütles ...

:)
muideks, kes vaatavad ja ei saa aru, on nende probleem, mitte Sinu ega Su pere probleem;)

mina omal ajal ema süles näitasin vaatajale keelt - ema lubas, kuigi olin väga viisakas laps muidu :P;):)