teisipäev, märts 31, 2009

2 miljonit aastat on olnud ERILISI ahve maailmas :)

TSETOSTEROOM ja Pärnu Endla Tartu Vanemuises.
Eilne õhtu oli tõesti ainult MINU ENDALE. Käisin teatris kes - teaks - öelda kui mitme aja tagant. Piletid olid kuu küll olemas, sest otsustasin too hetk, et hakkan kultuursemaks inimeseks kui olen hetkel ning lähen teatri. Tol otsustamishetkel ma ei aimanudki, kui kosutav on see teatriõhtu mulle.
Minu kaaslaseks oli Margot.
Naersin end hingetuks.
Naersin meiki laiali, sest naerupisarad jooksid.
Naerust hakkas kõht valutama.
Ma polnud ealeski niipalju roppe sõnu avalikult kuulnud, kui Vanemuise lavalt eile :D KUID rõve ega nõme ei hakkanud hetkekski.

Võib - olla olime Margotiga ka erilised ahvid :P , sest me ei viitsinud kasutada Vanemuise invateenuseid - kaldteed ega inva - wc. Lihtsalt ei viitsinud. Milleks tagant minna, ok, teiselt poolt, kui teatrimajauksest käia on kuidagi uhkem - ikkagi 101 %-line teatrielamus :)
Vanemuise teatri teenindus meile Margotiga kui teatrikülastajatele oli tipptase. Tuldi kohe ütlema, et on kaldtee ja inva - wc. Kuna juhuslikult olid piletid rõdu kohtadega, siis sellega nõustusin küll, et otsiti alla saali 2 kohta rea ääre peale. Kuid ratastoolis istumisest keeldusin - see pole see minu jaoks. :)
Muide, üks härra istus ratastoolis... Veendusin taas, et saalis ratastoolis istuda ei ole eriti mugav etenduse ajal - põrand on kaldus. Ratastool veereb lava ette... Mõistan suurepäraselt, et kõik inimesed ei saagi ratastoolita istuda, kuid siin peaks teatrirahvas mõtlema ka ratastoolide kohtadele! Ei piisa ju teatris käimiseks inva - wc-st ega kaldteest, kui viimane mugavus on unustatud - teatrisaalis mugavalt ennast unustavalt istuda ka ratastoolis.
Mul oli mugav ja lahe!
Isegi baaridaam jooksis mulle joogikõrt tooma. Kohvi joomaseks.

Aga meeste maailma soovitan südamest vaatama minna!!!!!!!

Kommentaare ei ole: