reede, juuli 17, 2009

Tulge!

Nüüd lubatud täpsustus.

Palun väga andke teada, kas aeg sobib ja kes kindlasti püüab tulla minu emailile tiia@lux.ee või jätke komm siia või 5529317 sõnumina järgmise nädala jooksul. Olen ise esmaspäevast pühapäevani Võsul psühhodraama suvekoolitusel, seega moblast suht eemal. Kallikene tuleb minuga kaasa, loodetavasti neti ikka vahepeal saan.

Mina ise teeksin kokkutuleku 27. augustil. See on neljapäev. Võib ka reedel, 28. augustil. Miks mulle 27 meeldib on see, et kõikides heades tähtsates kuupäevades on mul 7 sees :)

Kuna on maailmas igasugused kriisid, siis teen isiklike abistajate ja blogilugejate pisut väiksema. Ja kindlasti osalustasu, mis on igaühele võimaluste piires: 25 - 100 krooni. Loodan, et selle osalustasuga ei tee kellelegi liiga. Selle raha eest saaksime osta näksi.

Oleneb, kui palju meid lõpuks kokku saab, kuid tõenäoliselt saab üritus toimuma siinsamas Kaagveres või lähi ümbruses. Kui tuleb üllatus inimeste arvust, eks siis mõtlen midagi muud välja!
Ärge mõelge, et mina ei mahu, tiiatibul pisike elamine!
Mulle kohutavalt meeldis vastupidiselt kukupai ütlus, et ei saa ju tekitada sulle Kaagverre mustlaslaagrit . Miks mitte!!! Lõpuks paneksin teid kõiki, kes tulnud, koristama :P :D ;)

Mõtlesin, et teen ka mini - kiirkoolituse "Unistuste lendlemine". Sai nagu koolitustki lubatud. Kahjuks Kaupo on sel ajal hõivatud. Suhtlesime juba. Aga minuga koolitab kindlasti mammagoi, kelle sõna pean ma kuulama, sest ta toetab mind! Seda käsib Kaupo.
Kes veel ei ole näinud mammagoid, saab kokkutulekul/koolitusel mammagoid näha!

Mis veel plaanis?

Palun, mõelge igaüks, mis on kõige naljakam ja hirmsam lugu seoses minuga!

Kindlasti võime tantsida.

Kindlasti jäägu üritusest kõlama, kui tähtis on isikliku abistaja teenust ning iseseisvust. Iseseisvuseta ma arvatavasti ei blogiks ka!

Äkki kellelgi tuleb veel häid ideid!

Lisa ja täiendav info augusti algul.

Ootan siis 27. juulini tagasisidet!!!

Teeme ära meiegi!!!

4 kommentaari:

kukupai ütles ...

ma panen need päevad endale siis sobima, tulen Tupsuga või üksi, eks see siis paistab.

Tiia ütles ...

oi, kui tore! sind ja ka Tupsut tahaks küll väga näha. :)

arvan, et kirjutan veel täna mõnest plaanist...

Anonüümne ütles ...

Üks võimalus on ka külalistel endil midagi kaasa tuua siis jääb tüütu raha korjamine ära ja kraami kokku ajamine. (arvan et sul sagimist päris palju)
See ainult minu mõte ära pane pahaks.
Äkki tulen ka.....

Pirtsakas

Tiia ütles ...

Sind tahaks näha küll, ega me muidu enam ei trehvagi :D

Õhtuks võiks küll näksi...