esmaspäev, september 14, 2009

Elektrivaba mahavisatud päev

Päev otsa ei olnud elektrit. Kaevetööde käigus pargis olevat kaevatud kaabel läbi... Kõige jubedam lugulaul on minu jaoks see, kui hommikul avastad, et kohvi ei saa teha:
1. ei ole elektrit
2. ei ole vettki, kuna pole elektrit.
Täna oli õnneks mammal piimaring. Helistasin mammale: "Too piima asemel kohvi!" Nii saingi hommikukohvi suht lõunaajal :D Lisaks kohvile tõi mamma pudeli kaevuvettki - igaks elujuhtumiks. Piim peale kaupa nagu alati.
Kella viieni õhtul ei osanud midagi teha. Arvutiga ei saanud teha, oleks küll saanud akuga paar tundi projektiga töötada, kuid ausalt öeldes ma "ei läinud käima"... Elamine oli harjumatult vaikne. Maalida ka ei saanud, sest ma ei teadnud, kuna saaksin jalad värvist pesta...
Molutasin niisama.
Siiski - oli lõpuks taas vanaemale Stellale kiri kirjutada. Hea meel on selle üle! Tavaliselt ei leia - tobe vabandus - vaba hetke kirjutamiseks. Pastakaga. Täna lausa nautisin kirjutamist. Siis kirjutasin ilukirjas veel ühe sünnipäevakaardi, mida olen ka järjest harvem kirjutama hakanud... E-kaardid ja sõnumid on paljud ilusad asjad rikkunud. Paber ja pliiats/pastakas on veidi rohkem sinust ja su südamesoojusest - kas ei ole :)

Mõtlesin, kuidas vanasti ei tundnud inimesed elektrita igavust...

Õhtul tegin Sandra abiga lõpp head süüa. Kartuliputru seene - tomatisalatiga. Lõpp kaua polnud seene - tomatisalati söönud! Sõin ja tundsin õnne. Õnne tundmiseks nagu suurt põhjust polnudki, kuid... :)

Meil on ju kõik peaaegu olemas... Isegi igapäevane elekter... Miks siis veel virin... :)

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Seene-tomati?Mis-mis?Kuidas-kuidas?

Tiia ütles ...

lihtne! mina võtsin marineeritud seeni, hakkisin meeneks. seejärel tomatid väikesteks tükkideks. veidi murulaugu oli ka käepärast. hapukoort ja jogurtimajoneesi ka. segada !!!

nämm - nämm!!!