pühapäev, jaanuar 24, 2010

Vahelduseks

Vahelduseks käisin juubelil. Hea oli oma jamadest hetkeks eemal olla - "Käbitares". Uskumatu küll, aga mamma sai 70 ! Või õigemini saab homme. Päris hea oli bussiaknast Kaagverest näha, et koduaknad olid ikka omal kohal.

Kui mina ka 70-selt nii hea välja näeksin, nagu mamma, siis oleksin väga õnnelik:).

Väga hea oli kohtuda ja rääkida üle aastate kallite ja lähedaste inimestega, kellega võiks loomulikult tihedaminigi kohtuda, kuigi meil kõigil on oma isiklik elu ja kiirus taga - ka mul, nagu te olete tähele pannud. Mõnda inimest lihtsalt ei saa iial ära unustada, sest ta on nii lähedane ja tegelikult nii lähedal. Päris vahva oli keset peohoogu inimesi ratastooliga blokeerida ja lihtsalt naeratades tere öelda:).

On ikka hea küll, kui isiklik abistaja igatseb juba tööle tulla, et mind näha:) Täpselt nii Margot mulle nädal aega tagasi ütles - et tema oleks täna tööl, st minuga, et ta igatseb mind taga. Tema ei ole tõesti tükk-tükk aega tööle jõudnud. Meil on ju kokkulepe, et saame alati ajaga mängida. See ei ole pahasti öeldud - mina tean väga hästi, miks mõni tüdruk vahel tükiks ajaks ära kaob. Aga nii armas, et kõik mind taga igatsevad.

Kommentaare ei ole: