laupäev, detsember 04, 2010

Mõne inimese elu läheb järjest huvitavamaks:P

Ahaaa, ammu-ammu pole nii hilja bloginud. Kell on üks läbi (öösel). Vahel ikka juhtub:) Olen lihtsalt küla peal, natuke pidune ja natuke unine.

Ajakirja "Naised" lugege ülejärgmisel nädalal. Ta ilmub vist reedeti. Loodetavasti tuleb täitsa loetav lugu.

Mul toimub praegu üks väga imelik juhtum, millest ei tahaks veel blogida, aga ütlen siinkohal niipalju, et olge jumala eest heategijatega ettevaatlikud, ja ärge uskuge kõiki internetituttavaid - ka kümne aasta pärast võib välk selgest taevast sisse sadada ja VÄGA lolle olukordi tekitada.

Ja meie Tartumaa bussijuhid on tõesti tublideks muutunud. Nii peabki ju !

Aga praegu head ööd, meie läheme nüüd vist magama. Muide, jõuluks on mul ehk jälle olemas nii läpakas kui internet.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

No neid internetitutvusi ei tohiks ükski inimene isegi mitte kaalumisele võtta,kui üks kümnest võib vaid olla normaalne...

Tiia ütles ...

Hea inimene, kes Sa iganes oled - ärme nüüd äärmustesse ka lasku. Tuleb lihtsalt ettevaatlik olla, ja kui pärast pikemat netitutvust tuleb keegi ettepanekuga heategu teha, siis on hea temaga ikkagi kasvõi üks kord elus reaalselt kohtuda. Mul on enamusest netitutvustest päris sõbrasuhted välja kasvanud. Käime üksteisel külas, naerame ja nutame koos. Ja nüüd, kus mul tõesti arvutit ei ole, ollakse minu pärast täitsa tõsiselt mures.

Ma ei mõtle siinkohal ainult suhteid vastassooga. See laieneb kõigile. Kuigi näiteks praegune jama on tõesti nais-netituttavaga...