reede, aprill 08, 2011

Niisiis,

tudengipäevade raames möllan värvidega 27. aprillil Tartua Kaubamaja ees. Kohtusin korraldjatega... Loodan vaid, et on hea päikkeseline ilmgi! Külmaga on lihtsalt natuke kõhe paljajalu maalimise kallal toimetada :P:D

On olnud peaaegu korda läinud nädal. Ettevõtmised on enam - vähem edukalt korda läinud. Mitmed kohtmised, nõustamistöö, projekti planeerimine... Huvitav on see, et keegi ei taha projektijuhiametit proovida. Olen ju ta kõrval, ja annaksin näpunäiteid. Juhendaksin noort projektijuhti... Aga jah.... Elame - näeme, kes projekti hakkab juhtima ;)

Veel mahtus nädalasse üllatav ja pisut ehmatav fakt. Ma isegi ei oska enam nutta, pigem naeratan elu - olu uudisele vastu. Vb ongi hea, et see tõsiasi end meelde tuletas. Olingi kuidagi valvsuse kaotanud...

Muidu on normaalne. Peale rahamurede, aga küll needki kord lahenevad. Ja raha pole ju peamine elus, kuigi oluline....

Täna on vanaema 33 surmaaastapäev. Nii kaua pole teda mu kõrval olnd, kuid ikka veel vahel igatsen teda ...

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ilmselt oleks sul mõistlik ikka natuke oma "vähest raha"(kellel meist seda küll palju on!) raisata ja osta endale väljas malimiseks varvassokid! :)
Tegelikult ma muidugi ei tea, kas nendes pintsliga üldse toimetada saab....

Tiia ütles ...

See on loogiline soovitus, mõtlesin ise sama :) - kuid varvassokid ei sobi üldse mulle toimetamiseks :( Seega ost langeb ära. Olen proovinud.