reede, mai 20, 2011

Palun andke kannatust !

Paaalun andke mulle tõesõna kannatust ! Ehk siis - KAUA võib nii olla, et kui üks asi hakkab jsutkui sujuma, siis sajab kuskilt mujalt mingi "pammpõuk" kaela... See ON nagu kellegi kuri käsi, mis viimasel ajal minu elus toimetab.

Kuid küllap "head" võidavad jälle :) Mul on ju selles vallas rikkalikult kogemusi :) Lihtsalt mõnel hetkel ma tunnen, et enam ei taha, ei suuda, mix ma pean lollakal kombel puid ja maid jagama inimestega, kes ei saa asjadest aru, ega vist tahagi saada.

Mulle on vist nii paks nahk selga kasvanud, et võin siiski öelda, et tänane päev oli lõppkokkuvõttes üsna edukas. Kuigi praeguseks hetkeks on mul järjekordselt juhe nii koos, et hirnun ise lollakalt:P See ON märk sellest, et tibul on juhe koos, ja kõik pole päris nii OK, nagu võiks olla.

Igatahes üks hea asi tänase segase päeva lõpuks - saime ametlikest allikatest kinnituse, et meie kallis IAT-projekt peaks kõigi eelduste kohaselt ikkagi kvalifitseeruma. Nii et, läheb esitamiseks ja suureks tööks - kuigi palju tööd on juba ära tehtud. Ja kõige naljakam on see, et nagu kogu aeg, nii ikka ja jälle ja järjekordselt olen mina iseendale partner - kuigi mõtlesime väilja, et häid partnereid on meil tegelikult päris mitu veel. Aga partner annab raha, ja mina annan iseendale IAT-raha. Nali naljaks, aga tegelikult on mul hea kõhutunne, et (projekti)asjast saab asja - kuigi tohutu töö on veel ees. Vaatasime ennist üksteisele otsa ja lubasime, et kui nüüd projekt läbi läheb (ja mix ta ei peax - muidu ma EI mängi :)), siis paneme kambaga PEOjekti püsti. Sõnast "pidu",muidugi.

Kommentaare ei ole: