esmaspäev, mai 23, 2011

Uue nädala

plaanid on enam - vähem paigas. Juba mõni aeg... Muidugi niikuinii tuleb ettearvamatuid olukordi ja muutusi, mida ei oskagi ette arvestada, kuid üldiselt ees on töine nädal.

Eile maalisin uue maali nö ühe hingetõmbega. Täna hommikul vaatasin töö üle - päris kihvt. Võib - olla mõni pintslitõmme veel ning ongi maal valmis.
Kaua aega pole ma suutnud nii kiiresti maalida ega joonistada miskit head. Sedasi, et panedki värve õigesti lõuendile või tõmbad pliiatsijooni paberile ning tajudki, et pildil ongi kõik nii nagu peabki olema :)
Kuid mitu poolikut tööd on vaja lõppetada. Niisiis, tööd jätkub värvidega.

See nädal on ka projekti kirjutamis nädal. Ei oota seekord taotlusvooru tähtaja viimaseid minuteid :P Esitaks projekti vähemasti paar päeva enne viimaseid minuteid.
Homme vallamajjagi projekti arutama...

Veel soovin teha 10 teist asja, mida olen koguaeg edasi lükkanud :) Pean ka jamadega tegelema, kuid küll kõik saab korda ning tulevad uued probleemid.
Sellest olen veendunud :D

Ja veel pean otsima veel uut isikliku abistajat. Olen kohtunud mitme tüdrukuga, kes soovisid ia tööd. Kuid neile kõikidele tulid suveks teised plaanid... Ehk sügisest, kui mul ongi siis vabu töökohti, on head ja asjalikud isiklikud abistajad olemas.
Praegu on hea aga, kui leian ühe isikliku abistaja.

Kommentaare ei ole: