laupäev, detsember 29, 2012

Veel ainult 2 ja pool päeva...

... ja algabki uus ring...

Olen suhteliselt veendunud, et aasta pärast mõtlen/mõtleme samamoodi. Ja kõik kordub taas ja taas :) Loodan, et siis aasta pärast olen pisut - pisut targem ja parem, õnnelikum ja edukam.  Ma soovin tõsiselt, et mu sees säiliks see minulik positiivsus  :)

See aasta lõpp on küll tunne, et  palju küsimärke jääbki õhku. Oktoobris - novembris uskusin, et aasta lõpuks tulevad neile mingid lahendused ning osa küsimärke saavad punkti. Aga EI. Kahjuks. Või õnneks hoopis... Ei tea ju.  Vähemasti momendil ei tea veel. :) Kogemused näitavad, et halvad asjad pöörduvad ikka ja alati, ükskord headeks.

Tegelikult on olnud päris hea aasta. Olen tänulik nii iseendale kui ka teistele, kes on aidanud sel aastal hästi mööda minna. :) Usun, et  üle poolte aastasoovidest on edukalt täide läinud. Ja need soovid, mis jäävad soovideks sel aastal, lähevad täide järgmine või ülejärgmine aasta... Aastavahetusega muutub vaid aasta number - ei midagi muud...

Nüüd on mul ka natuke see pühade meeleolu, mis peab vist olema... Nii armas on eriti praegusel ajal kohtuda kallide inimestega :) Kas või Taskus hetke... või kodus... Või lihtsalt lugeda kirju või sõnumeid... :)

Kommentaare ei ole: