reede, jaanuar 04, 2013

Nii ma elan ja olengi... modellina :D :P







Kas oleme sarnased :P

Mängisin Dianale modelli Räpina kooli koolitöö jaoks. Ma täpselt ei teagi, mis on ta õppitav eriala, kuid ühesõnaga, käsitööd. Säärised teeb mu jalgadele. Mõni pilt peab koolitööd ilmestama. Loodan, et õpetajad mõistavad ja ära ei kohku :) 
Tegelikult näete, kuidas ma toimetan kohvitopsigagi. Või koristan lauda... Muidugi video on parem, kuid usun, et seegi saab ükskord olema. Kas või õppemartejalina - miks mitte :)

Vahel on mõnus lihtsalt sebida. Teha iseendale ja teistele rõõmu! Aeg kuidagi maha võtta - kuigi modellitöögi  on vastutusrikas :) Tänagi enne, kui Diana hakkas pildistama, käisin "juuksuris" ning tegin end ilusaks :P Kuid elamine jäi koristamata, see selleks... 

Hetkel on see vana armas blogi turvalisem, kui uus ... Sest sealsele sisteemidele ma ei saa veel nii hästi pihta... Lihtsam on keerulisem ;)

6 kommentaari:

Di ütles ...

Rahvuslik tekstiil on asja nimi ;) Nii et jah - käsitööd + hunnik joonistamist/kompat + asjaajamine, arvutiõpetus jne jne.

Maarja ütles ...

Oehh, mis kõik tänapäeval rahvuslimu käsitöö alla ãra ei mahu - rahvuslik arvutiõpetus :P Aga nohjah - eriala on eriala, õues nagu 21.sajand. Muidex, üks mu vennanaistest õpib Räpinas aiandust.

Maarja ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Maarja ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Maarja ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Tiia ütles ...

kustutasin Maarja enda soovil 3 täpselt ühesugust kommi lisaks 1-le... arvuti või blogi tegi lihtsalt omaloomingut, viskas 4 kommentaari korraga...