esmaspäev, märts 18, 2013

Sel nädalal algav KEVAD...

... saab olema minul hästi põnev ja töine. Samuti loodan, et kevad tuleb särav ja õnnelik. Ma ei arvagi, et mured ja probleemid ja kahtlused kuhugile kaovad, aga kui on igas päevas raas rõõmu ja rahulolu, siis ongi kevad säravam ja õnnelikum :)

See nädal hakkan ettevalmistama kevade üht loengut Rahvaülikoolis. Kindlasti ei ole mu teema kunst, nii julge ja tark ma veel ei ole, et õpetada joonistamist või maalimist.... ;) :) Aga samas on elamine iseenesest loovus, mida saan oma kogemustega baasil teistele jagada. Päris veendunud olen, et räägin isikliku abistaja tööst ka.. Kui mõelda sügisele, siis teemasid jätkuks mitmeks - mitmeks kursuseks. Minu soov on, et inimenegi tänavalt saaks aimu, kui sarmased ja erilised me kõik tegelikult oleme. Usun, et nutulaulud ja virinad, et elu on nii päh - päh, jätan heaga kõrvale. Loovus oma elu põhimõttes saab olla selline nagu ise oled :)
Püüan maalida pooleliolevat maali "Armastus". On kohutavalt keeruline teha, seal juures aga väga armas. Tegelikult alustasin seda maali juba sügisel. Kuid miski polnud see... ja seisis ja seisis... Nüüd vahetasin lõuendi väikesema lõuendi vastu st alustasin maali nullist peale - ja see ongi see, mis olema peab. :)

See nädal unistan veel teatri minna :) Kui see nädal ei tule minekust midagi välja, siis kunagi ikka lähen :)

On veel tuhandeid pisiasju, millest ma ei blogigi, kuid mis moodustavad minu elu - olu täna - homme...

Kommentaare ei ole: