neljapäev, august 08, 2013

Pühapäeval õige bussiga Tallinna

Niisiis, pühapäeval sõitsin isikliku abistaja Dianaga kell 17.30 Sebe bussiga Tartust Tallinna. Kella 17.00 bussile olid piletid välja müüdud. Aga  usun, et saime väga õige bussile, millel oli väga lahe ja abivalmis bussijuht.  Nimesildil ta  Rein A.
Bussis oli midagi enneolematut ja uskumatult armsat: bussi täis rahvast tegi bussijuhile reisi alguse ja lõppu info eest aplausi. Sest see kõlas lahedalt ja vaimukalt. Lihtsalt pani kuulatama. Bussijuht rääkis ka hästi inglise keeles.
Minu ratastooli oskas ta ka väga oskuslikult kokku - lahti panna. Tallinnas väljudes võttis probleemideta mind sülle.
Mina küll sõidaks temaga iga päev. Või vähemasti iga kord, kui on vaja kuhugile sõita. :)
Bussijuht Rein A. tegi südamega oma tööd. Samas reklaamis väga oma bussifirmat. :)

Oleks selliseid nunnusid bussijuhte ainult rohkem!!!

Üleüldse oli pühapäeva õhtu heade teenindajate õhtu. Balti jaamas trehvasime klienditeenindaja Annega, kes tulihingeliselt soovitas uut elektrirongi. Alguses mõtlesime bussiga Sauele minna, sest raudteel   oli mingi remont ja ümberistumised (nii öeldi kuidagi segaselt infotelefonis)... Aga ei. Ümberistumine oli küll - rongist rongi, kuid mõlemad uued elektrirongid. Sujus. Jooksime probleemideta rongist rongi. Jõudsimegi Sauele.
Muide, teenindaja Anne teatis rääkida, infot jagada, et järgmise aasta jooksul tulevad Tallinna - Tartu vahel head rongid sõitma.

Siiski tulime Tartu tagasi rongiga. Hea on vahel näha tuttavat beroonil, kes aitab diiselrongi ronida... ;)

Aga näituse avamine Saue Päevakeskuses oli vahva!


Kommentaare ei ole: