kolmapäev, jaanuar 22, 2014

3 päeva...

... on olnud... uskumatud hullumeelsed. Kõige paremas mõttes :)

Kodus toimuvad ümberkorraldused. Mööbli tõstmine ühest kohast teise kohta. Silver alustas täna ootamatult köögi remondiga... Mina püüdsin nõusid paigutada ühest kapist teise kappi... JNE. (Olen sellist möllu  pikki silmi oodanud juba poolteist kaks aastat :) )

Täna hommikul käisime MTÜ juhatusega me vallamajas. Kirjutasime selle aasta IAT lepingule alla. Kohtusime uue vallavanema Timo Reinthaliga.
Usun, et nüüd võib jälle olla kergem hingamine!  IAT suhtes küll. :)

Eile oli infotund Tartu Töötukassas. Isikliku abistaja tööst. Päris üllatav minu jaoks oli inimeste arv, kes kohale tulid. Arvan, et infotund läks korda. Eile õhtul kirjutasin sellest natuke facebook´i, seega momendil on see ülekülastanud... :)

Ahjaa, mul on ka uus isiklik abistaja Siim.  Üllatus! Tegelikult mitte. Väljaskäimisel kulub mehe ramm vahel ära. Mul on olnud ju ennemgi noormehi isiklikuks abistajateks: Vamps ja Rainer ja Kalev ja Igor ja ... oi veel mitu - mitu noormeest. Vampsiga ju kõik see abistajate möll pihta hakkaski 14 ja pool aastat tagasi :D

Selle nädala teine poolgi saab olema tegus.

Veebruari jääb lasteaeda minek ja ka näitus Põlvamaal. Usun, et veel mitmeid olulisi asju toimub veebruaris.

Mis veel puudub õnnest... :)

Muide, vist  esmaspäeva ööl käisin pool kolm üleval (panin teleka kinni, sest Silver jäi magama, kuid mina ei saa teleri mängimisega magada) ja vaatasin aknast välja: tõeline jõuluöö tunne tuli hinge. Valge karge vaikne öö ja kooli juures säras kuusk ja taevas kuu ja üksainus täht. Naudisin paar minutit hilinenud jõuluöö tunnet, siis pugesin tagasi voodi. Uinusin.
Hommikul hingasin kergendatult. Olin leidnud selle, mis jõulust saadik kadunud oli... :)

Kommentaare ei ole: