reede, veebruar 14, 2014

Sõbrapäevaõhtul. Bongost ka.

Head sõbrapäevaõhtut!
Usun, et mul on vedanud, et saan olla paljudele sõpradele ja tuttavatele 
sõber ja tuttav!
 Aitäh!

Täna oli hea ja toimekas ja sõbralik päev :)

Kass Bongo käis niisiis EMÜ Väikeloomakliinikus. Ütlen ausalt kohe, et jäime natuke hiljaks... KUID minu meelest kõik lahenes vägagi hästi. 
1. Operatsioon lükkus 13. märtsile. Sest täna oli juba arstil teised loomad ja ta poleks saanud Bongole nii palju aega pühendada. 13. märtsil pühendab dr Kadri Kääramees end peamiselt Bongole, nii et võime ka hilineda. Ma ise usun, et hiljaks jäämist ei juhtu enam.
2.   Head uudised on täna tehtud vereproovid. Bongo vereproov on hea. Ja muude analüüside vastused saame hiljem teada. Need on proovid, mis pidigi ideaalvariandis enne oppi tegema. Nüüd saigi tehtud. Ja kui kõik korras, on julgem opigi teha, saab ehk ühekorraga kõik hambad eemaldada...
Kui armsasti oli Bongo esikäpp vereproovi kohast seotud ROOSA sidemega. Talle muidugi ei meeldinud...
Ja saime ravimid koju kaasa. Arvatavasti lähme märtsi alguses valuvaigisti süsti saama, kuigi see mõjuvat pika peale neerudele - ma sain nõnna aru. Samas saab Bongo süüa, kui valus suus pole.

Veel soovin tänada kliinikut väga hea suhtumise eest! Eriti dr Kadri Käärameest! Saan öelda sedagi, et rahalise poolt tuleb kliinik ja arstid igati vastu. Dr Kadri lubas Kass Bongole operatsiooni teha töötasuta ehk heategevuskorras. Sest Bongo olevat nunnu kass! 
St meil läheb ravi kulu...

Usun, Kass Bongo on parimates kättes!

Veel käisin Kesklinna Koolis näitust maha võtmast. Taaskord tõdesin, et on armas koolipere. Poisid olid julgemad. Täna proovisid ka ratastoolides korvpalli mängida :)

Kommentaare ei ole: