kolmapäev, veebruar 26, 2014

VB ongi HULLUMEELSUS või / ehk VASTU NAERATAV TUBA

 Sai täna öösel kella poole neljani hommikul uuesti vana tapeedi uuena pandud. Käisime koos poes. Ma  ei saa parata, kuid Bauhofis naeratas mulle taas vastu minu LILLA tapeet - ja ma ei mõelnud pikemalt. Ka valge tapeet oli olemas - mis oli seinas sügisest st tagatuba saabki ikkagi selliseks nagu paar aastat olen unistanud ja veel rohkemaks. 
 Kass Bongo vaatab kõik üle.
Mul on tõesti siiralt õnnetunne.

Kui hommikul silmad lahti lõin, siis naeratas tuba vastu. See ongi soe ja mõnus kodutunne :) Isegi värvitoonid loevad koduloomisel palju :) Ei saa häirivat tooni jätta ega panna, ei saa uisapäisa teha... Üks kogemus juures jälle!
Muide, punane tapeet leidis endale uue koduseina. Tuli siit seinalt ilusti maha, et sai uue koduseinale panna. Nägin ka pilti. Mulle meeldis uue kodu tulemusena see tapeet väga.

Alustasime lihtsalt remondist, kuid iga päev ilmneb miskit suuremat veakest, mis siin korteris on... Jube mõeldav, kus olen elanud... Tegelikult asi päris lootusetult hull ka ei ole. Tuleb lihtsalt järjest ette võtta ja kõik peaaegu uuesti teha. Siim lubab teha ja mitte poolikult. Siiani on remont ikka jäänud kuidagi pooleli - sel hetkel on tundunud väga hea tulemus, kuid... Võib - olla aegki teeb oma töö, maja suht vana ja laguneb ka... Hallitust,  niiskust... Ime, et meie endi tervisele pole veel mõjuma hakkanud... Või on see, et näiteks olen harjunud mitte virisema ning tean, et hea tuleb kõige ootamatul hetkel ja õigel ajal.
Tõsi, praegugi on suur remondihullus ootamatult.
Natuke on kõhe mõelda, kuidas toime tulen.
Samas annan selgelt aru endale, kui praegu jääb kõik suur remont tegemata, siis ma ei suuda kunagi kodu korda teha...   Ja seda ma ei saa lubada!
Ise küsimus on muidugi see, mis saab üldse majast... Aga see pole ju üksnes minu otsustada... Vähemasti, siis kui oma korter korras, saaks ka paremini temaga võimalikke tehinguid teha või mida  iganes... 

Kommentaare ei ole: