reede, veebruar 28, 2014

Veebruar 2014 saabki otsa...

Veebruar 2014 saabki otsa. Mõne tunni pärast...
Jälle kuu möödas...
Hästi üllatav ja kummaline küünlakuu on olnud.
Juba sünnipäeva aeg oli üllatuste aeg. Tõesõna ma ei soovinud see aasta mitte sünnipäeva kui sellist. Mitte, et tunnetaksin vananemist. Ei. Mu hing on ju noor ja usutavasti jääbki nooreks... Soovin küll kunagi aastate pärast surra noore hingega ja naeratava südamega ...   Lihtsalt sünnad on peaaegu ühtemoodi, kuidagi ei paku pingeid...
Aga siiski see sünna  jääb meelde. Esiteks juba tapeedimöll! Teiseks, paarsada õnnesoovi, millest üks oli vägagi eriline. Uskuge mind, 22 aastat ootasin seda õnnesoovi. Mitte moe pärast. Ma ootasin sügavas enda sees. Sest teistmoodi ma ei osanud, kuigi mul oli alati palju - palju muid ootusi ja lootusi oodata. Siiski suutsin kõige kõrvalt mõelda hetkekski sellele õnnesoovile... Mitte õnnesoov polnud nii oluline, kui õnnesoovija...Ema... Ma ei ole ju paljustki bloginud. Üsna palju hoian endasse. Ja võib tõesti mõelda, et mina olen olnud see "kurjajuur", kuid kas ikka on olnud nii...  Olen lihtsalt omaenda elu elanud. Usun, et olen elanud tänaseni parima elu! Olen minagi vigu teinud, kuid vigadest õppitaksegi.
Arvan, et ükstapuha, kui vana laps on või milline on lapse eluviisid ja teod, jääb vanem või  ka vastupidi  ikka südamesse. Kuidagi ikka.  Keegi ei saa öelda, et see ei ole nii.   Ja mina ei suudaks oma lapsi unustada...
Ja mööduv veebruar oli kevadine.

Usun, et märtsis möll jätkub. Remont peab jätkuma ja arenema.  Praegu ju nii vähe tegelikult tehtud. Täna koristasin natuke, nii palju kui üleüldse remonditolmus ja -segaduses võimalik on. Tagatoapõrandat oli mõnus pühkida.
Oi, kui mõnus saab olema veel maalima omas uues väikeses ateljees!

Märtsi lõpu poole on järjekordne näitus ägedas kohas. Ma juba ootan seda näituse korraldamispäeva, mis on paigas.  Koht on kindlasti ootamatu, kuid usun, et hästi ilus ja sõbralik Järvamaal. Reklaam tuleb pisut hiljem.

Tegemist on rohkem kui kuhjaga :)
Mulle meeldib.

Leiaks ma veel isikliku abistaja ka juurde!
Eile oli paar kandidaati, tänaseks jälle null seis. Eile Tartus ootasin taas asjatult... ja tänagi... Huvitav, kas noortel on popp töövestlustele mitte ilmuda?

Õnnest puudub üks samm...

Head kevadkuud!
Kevad on armumisaegki ;)

Järgmisel reedel ja laupäev olen Tallinnas naistepäeva üritusel.

Kommentaare ei ole: