esmaspäev, juuni 02, 2014

Selgus minu sees suures segaduses

Ma pean nüüd tänama vähemasti kaht inimest, kes suutsid oma "heade mõtete ja tegudega" panna mind mõtlema, et pean tegema omas elus 180 kraadise pöörde.
Siiani olin paar aastat seda pööret enda sees mõelnud ja ikka tagasi lükkanud lõpliku otsuse... Ei julgenud esimest sammu astudagi...
Aga nüüd, kui elu on pea peale keeratud, on tulnud mu sisse selgus ja julgus ja isetahtmine teha see suur samm vähemasti aasta jooksul. Seda sammu ei saa astuda üle öö, kuid aasta on küll piisavalt pikk aeg, et seda sammu teha.
Soovin astuda üks hetk üle uue koduläve :)
Lugesite õigesti - soovin uut kodu. Kindlasti ikka Tartu lähedale või linnagi, kuigi linn on kallim... Ma mõtlen ja uurin kõik võimalused läbi ning valin siis parimast parima variandi. Usun, et mul saab olema selles ka väga häid toetajaid ja nõuandjaid.
Aga otsus jääb minu teha, milline variant uue kodu saamiseks hakkab mulle vastu naeratama :)
Millisesse kodu  ma silmapilkselt armun, teades, et selles kodus soovingi elada elu lõpuni :)
Aga üks variant langeb kohe välja. Seda olen kuulnud mõne kuu vältel juba ja sellest on mul üleküllatust! See on, et "müü oma korter maha ja mine sotskorteri, see on ju parim"...
EI, keegi ei saa minu eest otsustada,  mis on mulle parim.
Ammugi mitte ammugi isiklik abistaja...
Õnneks on olnud mul 99 % isiklikkest abistajatest super head isiklikud abistajad, kes on jäänud tööülesandete ja töösuhte piiridesse!
Aga sain taaskord kinnitus, et igas halvas asjas peitub miski hea. Peitub uus kogemus. Peitub õppetund, millest õppida.
Vahel ongi mõõna aega vaja, et saada selgust sügaval enda sees!
 Kaagveres ei ole ma ausalt kunagi soovinud elada, ning siiski sügisel saab siin 25 aastat elatud. Minu jaoks on olnud Kaagvere juba lapsest saadik hästi kõhe koht... elamiseks. See seletamatu tunne, mis aeg - ajalt mind ikka jälle siin kummitab...

Ja veel hea uudis!
Usutavasti selle suve isiklik abistaja on Kristi. Johanna sõbranna. Naljakas on see, et mina ei saanud Kristi emaile nädal aega kätte. Johanna taipas uurida minult, milles asi ja miks ma ei vasta, tavaliselt vastan ju kohe... Täna oleme niisiis Kristiga  esimest korda kontaktis. Mulle tundub küll, et ta on SEE tüdruk/isiklik abistaja, keda nii väga vajan :)


2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

johanna
03. august 2007, kl 10.08
tunnen seda tsikki juba aastaid ja võin öelda,et normaalsusest on asi küll ikka väga kaugel.
'''
Juhuslikult netifoorumist leitud ja jutt on sinust ,Tiia
Ega ometi sama Johanna?

tiia ütles ...

Kindlasti on MINU Johanna väga normmaalne :)

1 % kuulub hoopis noormees Siim...