pühapäev, august 03, 2014

Jaa, see on väga hea tase!

Täna on ELMARIS välja hõikatud mitu korda erakuulutust, et vajatakse 35 - 40 aastast koduabilist ja kuu palk on 15000 - 20000 eurot. Esimene kord kuuldes kohvi juues mõtlesin, et kuulsin valesti. Teist korda kuuldes ei ole vist võimalik valesti kuulda...  Kontakttelefoninumbrit ma muidugi ei jätnud meelde.
Kui see erakuulutuse info on tõene, siis on seesugune palk ülisuper hea palk. Samas jäin mõtlema, mida koduabiliselt nõutakse  selle tasu juures ning kas nüüd ei jookse sinna kokku need, kes tahavad raha, mitte südamega tööd teha...
Loomulikult see pole minu probleem... Kuid kuulutus lihtsalt jäi kõrva. Võib - olla on tööpakkumine kuhugile välismaale...

Mina unistan, et minu isiklikud abistajad saaksid lähiaastatel tunnis vähemasti 5 eorot. Sest hea töö väärib head tasu! Olen veendunud aga, et hea tasugi vahel ei too tööandja juurde häid töötegijaid! Suhe peab olema võrdne!   

Septembrist vajan taaskord isiklikku abistajat / isiklikke abistajaid. Kindlasti ma soovin hoida taset, mis sel aastal on meelde tuletanud jälle isiklikud abistajad Johanna ja Kristi :) Kui keegi mõtleb, et sooviks ka proovida isikliku abistaja tööd, siis võite juba kandideerida. 

Kommentaare ei ole: