esmaspäev, september 15, 2014

Reedest ja veidi muustki

Olen jälle üle mitme päeva kodus. Olen jälle üle mitme päeva internetis. Reedene Tallinna päev sujus hästi. Ma arvan, et tunniks poolteiseks minna EPDÜ koosolekule oli vajalik ja kasulik. Vähemalt minule. Nägin lõpuks Moreno keskuse ära!
Olen tänulik Dianale, Luisele ja Helenale, kes aitasid mul selle lühikese visiidi päälinna teoks teha! Sain veel kogemuse, et abistajata saan julgelt ka rongiga sõita ning isegi rongist väljuda, eriti siis, kui veel keegi  pakub ilusti abi... Beronil kohtuda vastutulijaga...

Hea uudis on see, et on saanud valmis  raamatuke kuulsatest inimestest, milles on minu kiri iseendale. Loodan, et saan varsti minna esitlusele ka :)

27. septembril olen Puuetega naiste foorumil. Riputan siiagi info sellest üritusest:

 
                                                                          hmn_logo           
Kutse
Eesti Puuetega Naiste Ühenduste Liit (www.epnu.ee) korraldab puuetega naiste foorumi:  "Erivajadustega naised kui teadlikud ja võimekad kodanikud“.
Eesti puuetega naiste 2. foorum toimub 27. septembril 2014. aastal koolituskeskuses  „Punane Puu“ asukohaga Pirita tee 20P IV korrus, Tallinn (http://punanepuu.ee/kontakt) kell 10:30 – 17:00.
Foorumile tulevad tervitama Sotsiaalkaitseminister Helmen Kütt ja Eesti Naisliidu esinaine Siiri Oviir.
Foorumi I paneelis „Erivajadustega naiste õigused ja võimalused“ algusega kell 11:30 räägivad naised nägemispuudega, liikumispuudega inimeste, vaegkuuljate ja krooniliste haigustega inimeste  ühendustest.
Foorumi II paneelis „Koostööl ja kaasamisel on suur väärtus“ algusega kell 14:00 räägivad meie koostööpartnerid ja vabatahtlikud: Inimõiguste keskusest, Naisteühenduste ümarlauast, Seksuaaltervise liidust, Omastehooldusest ja Koostööketist. 
Osavõtust andke palun teada kuni 22. septembrini e-posti aadressil: foorum@epnu.ee  või telefonidel: 56653896 (Marju Tartumaalt), 55667446 (Liia Harjumaalt), 55689895 (Jelena Tallinnast).
Foorumit juhib moderaator ja aitavad läbi viia vabatahtlikud.
Foorumit toetab Hasartmängumaksu Nõukogu läbi projekti „Sootundlikud puuetega inimesed 2013“.
Olete oodatud!

Kommentaare ei ole: