kolmapäev, jaanuar 21, 2015

Mida on õnneks vaja

Uut lootust uuteks algusteks :)

Kui tundub, et aina läheb hullemaks ja  enam ei saagi halvimakski minna, siis tuleb ikka raudkindlalt kuidagi mingi jõuga uskuda,  et varsti saabub parem aeg :)

Õnn võib peiduta uues wc-potiski! Meil  duširuumgi juba praeguseks hetkeks pisut teistsugusema  välimusega. Arvatavasti jääbki enam - vähem selliseks. Mulle on rohkem tantsuruumi!!! Uus pesumasin, kui  see saab ükskord muretsetud, saab uue koha. Vähemasti põrandaveepangele jääb ka vist lõppude lõpuks  päris hea koha. See pisiasi on mulle üsna oluline.
Täna sain taaskord aru, et töömehel  ja töömehe vahel on väga suur vahe. Tänane torulukksepp Andrus  tegi oma tööd südamega ning mitte üldse raha või linnukese pärast. Nii tegelikult peabki!
Igat  tööd peab tegema südamega! Ütlen seda ikka ja jälle.
Siis tuleb õnn.
Edu.
Rahagi.

Ühest suurest krahhist on saanud suur  rahulolu. WC-ta ei saa ju elada... Seekord tuli probleemi lahendus  kiiresti. Õnneks :)

Loodan, et eilne päev oli selle aasta halvim ja pingelisem päev.
Kuigi suutsin eile veel südamest naerdagi...

Tund  tagasi lugesin, et järgmine  nädal saan usutavasti teada, millal on mu näitus Tartu RAEKOJAS. Jess! Paar nädalat tagasi riputas Diana mu facebooki lehele Tartu linna reklaami, et raekoda ootab selleks aastaks uute näituste soove. Saatsin meili. Sellest  piisas. Kuigi tingimustes nõuti avaldust.  Igaks juhuks küsisin üle, kas vaja saada ka avaldust kui selline. Tuligi vastus, et meilist piisab ja järgmine nädal saab teada aja.
See näitus Tartu raekojas oleks minule au ja uhkus, kindlasti suurim tänu kodulinnale. :)
Eks siis näituse raames saan heaga ja positiivselt, et raekoda vajab  ka ligipääsu, mida mu meelest ikka veel ei ole - kuid mulle on   siiski esmalt tähtis teha  seal korralik näitus :)

Täna on rahvusvaheline kallistamispäev! Kallistagem siis kallid inimesi. See suurim õnn!

Kommentaare ei ole: