neljapäev, märts 05, 2015

Tänasest naistepäevani. Psühhodraama Sauel laupäeval

Esmalt, laupäev teeme Maarjaga taas psühhodraamagrupi enda avastamiseks. Algus Saue Päevakeskuses kell 13.00. Päev lõpeb 19.00. Grupijuhina soovin  nähaka mõnd uut   grupiliiget. Meil on küll kindel ja töökas väike grupp, kuid vabu kohti veel jätkub. Väga   hästi toimiv grupp on   natuke suurem...  ;)  Hea  oleks, kui mehedki leiaks rohkem endaga ise tööd  tegemas. :)  Psühhodraama on ju  ennekõige töö iseendaga enda sisse vaatamise ja   mängu kaudu. See ei pruugi üldse olla nutt ja halamine. Vahel avastad miskit iseendas hoopis naeru ja rõõmu kaudu. Ja rõõmusse sukeldumine on mõnikord pagana raske. 

Kuna pühapäev on  naistepäev, siis mind häirivad see aasta  reklaamid, kus kutsutakse  mehi naisi osturallidele viima. Aga kui naisel ei ole meest... Ja minu mees küll ei saaks plusse, kui mul oleks mees, kui  ostaks ühel päeval aastas hunniku asju, mida mina tegelikult ei vajakski... See on minu arvamus ärimaailmareklaamidest!

Täna oli  Greete proovipäev.   Usutavasti temast saab  mu uus isiklik abistaja...

Kuid panen kõikidele südamele: valige hoolega isiklikke  abistajaid ehk häid töötegijaid!   

Täna tegin taas pisikese moeetendusegi. Sõbranna Anne saatis mulle kingituseks kleidi. Väga - väga kena, minuliku.

Paki käte saamine postkontoris on praegusel ajal  omamoodi ooper. Peab  helistama klienditelefonile ning kirjakandjale maksma 1 euro. Sünnipäevaks mõeldud paki käte saamisega läks paar nädalat. Omniva... Lähim postkontor Võnnus,  ca 12 km  kaugusel...  Ennem oli omas majas! Ja juhataja tõi sageli saadetised mulle   koju - hea aeg oli nii 10...12 aastat tagasi.
Tegelikult mulle   on parem pakkide järgi käia hoopis Tartus. 

Kommentaare ei ole: