esmaspäev, mai 18, 2015

Eilsest pilte ja....

Sauele minnes jäi poolteist tundi  Tallinna peal niisama jalutada ja lattet  juua...

                                                                                                                                                                       
Olen ju Elroni rongidega nii ühte värvi - võin ju piletimüüjaks hakata, või veel parem, Elronit reklaamima :) Piletide müümise või mitte müümise segadus enam ei ole.  

Meie väike grupp ringis. Minu kõrvalt puudub teine grupijuht Maarja, kes  jäi isiklikel  põhjusel koju... Arvan, et suutsin kahe eest tegutseda ja töötada, olla grupijuhi rollis.
Loodan, et grupp suureneb loodetavasti juba järgmine kord,  sest seekord jäid ka mitu inimest tulemata. Igal ühel  oma põhjus. Ja kunagi võiks olla  mitu iseendaga tegelemise grupi...  Ja sellelaadseid koolitusi tihedamine.
Mulle meeldib see töö väga. Mõistsin eile seda  taaskord. 

  




 Seda, mis tegime ja räägisime, ei saa kunagi keegi kõrval seisja teada.  Saladuseks jääb, mis me naeratuste taga!   

Kui keegi soovib teada, mis ma teen   (teeme) ning kuidas iseenda sisse  piiluda ja mis on üleüldse  psühhodraama,  tulge või kutsuge kohale :)










Seni kuni ootasime Päevakeskuseukse lahti keeramist,  tegin trenni. Mulle meeldib ootamatult võimalikkest kohtadest püsti tõusta. Kodus ei ole võimalust, ja pealegi, kui oleks "peab" ehk kuiv sundimine, siis  ma kindlasti trenni ei teeks. Selleks peab olema mingi hea lahe hetk. Head tõuke. Kuigi tean väga hästi, et trenni oleks   iga päev vaja... 
Isiklik abistaja Kaari, kellelt pildid,   sai alguses kreepsu, mida ma  nüüd õieti teen. Ega ma ise ka ei teadnud. Vist lollitasin! Sirutus oli hea.






Siiski oli eilne ilus ja  asjalik, kogemusrohke mai päev   väsitav... Samas sain positiivse energialaksu!

Kommentaare ei ole: