teisipäev, september 15, 2015

Näitus jääb ära ja näitus tuleb!

Elu on kummaline.

Pärnus jääb  näitus ära. Sest näituse soovijad avastasid eile, et neil  siiski EI ole näituse jaoks vaba seina... Paar kuud  sain aru,  et sinna majja  on näitust väga oodatud. Seda enam, et  maja on  minu meelest Pärnus oluline koht paljude inimeste jaoks - Rehabilitatsioonikeskus. Soovitasid küll teist näituse kohta, kuid mul on nüüd tekkinud küsimus, kas seal on ikka hea  ligipääs kõikidele... Kindlasti uurin.
Naljakas, kaldteedki vahetevahel ei tee näitusele teed... Rehabilitatsioonikeskus, kus see iganes asub, võiks olla siiski ruum kunstile.  Kunst on ju midagi palju  hingele! Hingki vajab tihti kosutus ja  veel rohkem kui füüsiline keha...

Aga täna  hommikul sooviti mu näitust Jakobi Mäe Kultuurikotta https://www.facebook.com/Jakobi-M%C3%A4e-Kultuurikoda-157593044253960/timeline/ . On küll taas Tartus, kuid usun, et seda näitust näevad hoopis teised inimesed, kes pole veel minu töid näinud. Ja paljud noored inimesed.
Näituse panen üles juba reedel.

Seega, Pärnu näitus lükkub kaugusesse.
Märtsini 2016 on mul näitused juba plaanis. :)

2 kommentaari:

kukupai ütles ...

Ja millal meile Endla tn-le jõuab? meil on seina küll, ma usun

tiia ütles ...

Hea meelega uuel aastal jälle :) Pange aeg paika ja küsige, kas mul vaba. Kes ees ja soovib, sel veab :) teil oli 7 aastat tagasi, seinu palju... praegu uued ägedamad töödki, mida kindlasti pole päriselt nähtud... Rõõmuga ootan kutset!