neljapäev, detsember 24, 2015

Jõuluõhtu 2015

Väike Kass Pätu uuris Jõuluvana maali aasta alguses

   

Hästi head jõuluaega kõikidele! Oodake kedagi koju, minge ise koju. Andestage. Ärge alla andke vastupanuta. Hoidke alles rõõm :)








Olen küll praeguseks üksinda jäänud, kuid jõululaupäeva päev oli rõõmsameelselt tore ja südant soojendav. Ei midagi erilist, kuid  siiski tänane  jõululaupäev on  olnud pisut omamoodi. Need  väikesed  rõõmud kindlasti annava jaksu unistada järgmistest parematest jõuludest. Uutest aastatest. Uutest algavatest päevadest.
Usun, et  nädala pärast teen ka selle aasta kokkuvõte. Praegugi  saan öelda, et 2015 on olnud normaalne aasta. Just nimelt  ei ole olnud väga hea ega väga halb aasta. Võib - olla mõnes mõttes pisut jahmatav ja üllatav, kuid ikka positiivselt... Loodan, et nädala jooksul võivad veel mõned minu väiksemad ja suuremad sala ja  mitte nii salajased unistused ja plaanid täituta...
Täna on küll kõik nii nagu  peab ja rohkemgi veel. Ei ole seda ehtsat ja päris jõulutunnet... Naljakas, pea iga aasta on seegi  küsimus. Siiski on   olnud jõule, kus on olnud tõeline tunne  :)
Seekord õues ei ole pakast.
Ei ole lund....

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Heh, talv on alles kaks päeva vana ja juba tahetakse lund. Kus see "sipupükstes" talv seda lund kohe võtab? Las ta kasvab, küll siis seda lund ka veel tuleb, nii,et tuiskab. Vaat, kui ta(talv) ei raatsi veel aprillis-maiski oma positsiooni loovutada. :D OK-ok, tahtsin niisama natuke "pragada". :D
Tegelikult on nii, et füüsiliselt võib inimene ju mitte üksi olla. Nt. mul on peale minu veel 2 inimest kohal, aga tegelikult olen ikka ju üksi, sest igaüks on oma toas, oma arvutitaga ja isegi õhtusööki söödi(sõime) oma tubades. Käisin jõulujumalateenistusel ja tegelikult isegi õhtusöök jäi laste järelvalve alla. Aga kogudusse minemajätmine ei tulnud kõne allagi, sest seal saab hing kosutust ja isegi mina, kes ma hommikul end tõbisena tundsin, lahkusin kogudusest rõõmsameelselt.
Õnnistatud pühade jätku! https://bonnyeblog.wordpress.com/

tiia ütles ...

Väga - väga tuttav tunne! Kogen seda tihti, pea iga päev... Vahel tahaks ära joosta ja - lihtsalt kõvasti karjuda...
Täna katsin laua, võeti vähemasti laualt, mitte külmkapist ega pliidilt - üks väike rõõm seegi..

Sullegi pühade jätku!!