esmaspäev, veebruar 01, 2016

Küünlakuu. Ja veel ... IAT-st

Küünlakuu juba! 
Veebruar peaks tulema mul hästi sisu tihe.   Usutavasti põnev ja rõõmus. Asjalik. 
Vähemasti üks on kindel, mis mind rahustab ja rõõmustab,  et hetkel  jäävad siiski kõik mu super head tüdrukud isiklike abistajatena minu juurde tööle. Võib - olla saab natuke tööl käia Greetegi taas. Jäävad Helerin ja  Kaari. Loodetavasti kevadeni.
Mulle see meeldib. Meil väike töökas ja mõistev segakond  ehk töökollektiiv.  Mul on head ja kiired kätepaarid.
Muidugi isikliku abistaja kandidaadid saavad kindlasti proovipäeva, kui nad selleks valmis on.  Olen kohtunud paari hästi toreda inimesega. Ja siiski arvan, et see ei ole olnud juhus, et neist keegi  ei saanud kohe proovida... Võib - olla mängis siin kellegi  hea aimsus rolli, et mu tüdrukud jäävad jäävad veel töörolli. 
Abikäsi ja uusi abikäsi on aga sageli juurde vaja :)

Täna  on uskumatu IAT päev. Sain järjest mitu kirja sel teemal. Eestimaa eripaigust. Lõpuks sain teada, et minu IAT leping vallaga sõlmine venib veel. Sel on asjalik põhjus. Muutsid määrust. Mina pole ainus klient, kes me vallas ootab teenuse käivitumist sel  aastal.
16 aasta jooksul ei ole olnud veel, et veebruari alguses   on ebakindel tunne.  Alles täna sain täpselt aru, milles asi on.

Järjekordselt on mul tunne, et puudega inimeste elu - olu tahetakse pea peale keerata. Ratastoole pole vaja, sotsametid on suletud, isikliku abistaja teenusega oodake või ärge elage - mida veel. ! Võin olla lõpmatult kannatlik, leplik ja positiivse ellu suhtumisega, kuid momendil  on küll igasugune  piir  ületatud.

Miks ei kaasata eriinimesi arutlustesse... KOV-ski... 
Ja nii me hakkame 1. juulist kohustuslikult aktiivseks... Ja nii teeme töövõimereformi....  Noo, andke andeks!
Mina EI hakka kohustuslik elama täpselt  siis,  kui keegi  ütleb täpse aja, et  nüüd... Ma elan just praegusel hetkelgi. See olen mina! Kardan aga, et minusuguseid pole eriti palju... Kahjuks...

Ma olen tänaseks surmani väsinud peaga vastu seina jooksmisest.
Lähen magama. Ehk veel seda on lubatud :P 

Kommentaare ei ole: