reede, mai 06, 2016

Möll ehk naised saavad ikka alati hakkama ;)

Sain lõpuks "Sõbralt sõbrale" osta köögikapid,  täpselt sellised nagu olen viimased kolm - neli aastat soovinud ja igatsenud. Kapid seisid poes umbes kuu. Käisin mitu korda piilumas. Üleeile mõtlesin, et kui nad veel alles, siis ongi ikka mu kapid - ja ongi minu kapid. :)
Pildiallkirja lisamine

Täna sättisin Helerini abiga kappe paika. Elamist ümber. Tegime  möllu.  Naersime, et milleks mehi vaja... Helerin lubas olla ise  mehe eest!

Tegutsesin ise ka nii palju kui võimalik  oli.  Kammita. Meikita. Mul ei olnud aega kenadusele mõelda. Vahetevahel on mõnus lihtsalt olla koduperenaine.






 Pühkisin kapi taha kogunenud rämpsu ning ajasin ämblike taga. Mina ei karda, Helerin ei armasta aga ämblike. Seegi ei aita, kui olen paljudele tüdrukutele rääkinud, et ämblikud toovad ju õnne. Nendega tegelemine jääb ikka mulle või tüdrukutele, kes ka ei karda.


Leidsin mitu suurt ja väikest õnne - ämbliku. Nüüd peaks tulema piisavalt head ja õnne.









Tõesti elamine oli niisugune nagu oleks käsil suur kolimine. Avastasin, et pisikesi asju ja isegi nõusid on päris palju.
Vana sektsioonikapp, mis oli ajutiselt pika aega köögikapp, leidis lõpuks õige koha tagatoas. Sain ka seda kapi natuke jalaga lükata  oma paika. Suht loll tunne on istuda ja vaadata jalad rüpes.


Tagatoas segadus. Sellega pean möllama mitu päeva... Voodini on juba tegelikult rada tehtud - täna saab ikka kunagi magama ...


Pätu magas kõik see möllu aeg köögiaknal või pesumasina taga.
Kohvipaus. Pärast dšusi. Köök uue näoga. :) Põrand veel vaja pesta... Ja kui saaksin lähiajal uue pliidi, siis oleks köögis rahu majas :)

Veel parem, kui eluruumid suureneksid või oleks neid vähemasti rohkem... Sest juba maalid ei  mahu varsti tuppa  :) , kui nad just ei ole näitusel.... Aga alles eile kuulsin ja sain aru, et pangapoliitika on arvamusel, et inimesel ei tohi mitu kodu olla või võib erand korras... Siis erand küll juba tavaline või on tavaline erand... Igatahes see teadmine ei takista  mul unistada oma majast, uuest elamisest - kuigi hetkel olen super rahul praeguse pesakesega - hea on, et mul on siiski oma kodu ;)

Kommentaare ei ole: