reede, mai 27, 2016

Saladused on head

See nädal on olnud pisut hullumeelne  ja väga - väga üllatav.  Enda jaoks ennekõige. Olen mõistnud taaskord, et miski juhtub või midagi ei juhtu lihtsalt niisama. Kõigel on kõikega seos. Sageli me ei suuda ega soovi seda tunnistada. Aga see on elu saladus. Saladus, mis üllatab vajalikul hetkel positiivselt, kuid võib enne seda üllatada väga negatiivselt. Seda selleks, et ära tunda ja mõista,   on hetkel olulisem ja millest saab samuti rõõmustada.
Ja unistused täituvad järgemööda. Nagu reastatud paberil.... Mõnede väikeste mööntustega.  Vajalikumad asjad, milledest unistatud,  tulevad  enne ja vahel kummalise suure ringiga -siis plaks olemas  :)

Mul on nüüd paar suuremad unistust täitunud. Tänu vahepealsete keerulistele lootusrikkatele küsimustele on lõppude lõpuks uus kallike s o sülearvuti. Kui kaua  igatsesin uut kallikest.... :) Nüüd programmid peale ja saangi  kallikesega kirjutada.
See vana kallike on mind armastanud peaaegu 4 aastat. Juulis - augustis saab 4 aastat, kui see vana kallike Allari poolt kingiti...  Päris hästi on vastu  pidanud. Juba paar aastat on ta eluiga küsimärk, kuid ikka veel töötab. Tänu taevale! Kuigi vahel sööb närvid seest mul... :)

Edaspidi peaksin saama rohkem ka unustada mikrobusse:) ;)   See on samm edasi mu rallimistel.

Ja veel soovin kodus üht - teist  nokitseda. Remont lõpetada, kuigi kodu ei saa ju iial päris valmis. Alati ja pidevalt  tahab miski uuendamist ja kohendamist.

Sel nädalal on olnud suht toimekas. Ja nalja ka on saanud. Torkasin männi hakatise lillepotti kasvama :D Seda suudan vist vaid mina!! Kuid tulevase kodumaja aias peab olema ju mänd  kasvama. Annab energiat. Usun, et praegugi annab juba paar grammi  energiat tuppa ja mulle juurde - kust muidu tuleb mulle hea energialaks!!

Mis homme toob - ma ei tea... See  on saladus. Saladus on heagi. Hoiab alles elamise põnevust!!!! Püüdlemist saladusi läbi näha...

Kommentaare ei ole: