teisipäev, september 20, 2016

Mõned teated...

See nädalavahetus usutavasti peaksin olema Tallinnas. On psühhodraama üritused. Üle pika - pika aja saaksin olla asja sees, mis on juba mõned aastad kasvanud mu südames. Mul oli juba tunne, et miski oluline puudub elu - olus... Psühhodraama oli ja ei olnud ka,  kuidagi  tahaplaani jäi... Kõike muud oli rohkem.
Kuid esmakordselt elus ma ei leia pealinnas ööbimiskohta. See hästi kummaline. Alati on nii olnud, et kui üks sõbranna ei saa parajasti külalislahke olla, siis teine või  kolmas ikka saab. Seekord ollakse aga kuidagi  hõivatud või ka tõbised... Loomulikult mõistan neid suurepäraselt. Igalühel on ju omad tegemised ja elu. Haigused aga ei hüüa ju tulles. Usume kõik, et ükskord ikka kohtume jälle! Järgmine kord juba :)
Aga kui keegi kuskil Tallinnas  soovib minuga kohtuda ning saab öömaja kahele pakkuda reede ja/või laupäeva õhtul, palun andke teada hiljemalt neljapäeva õhtuks.
Uurin isegi veel võimalusi ja häid tuttavaid.
Ei sooviks nagu minemisest loobuda.
Olen näiteks laupäevast aksiodraama kursust kevadest ootanud...

20. oktoobril teeme Maarjaga taaskord - kolmas kord juba - Avatud Lava "Teine samm õnneni". Meid endid huvitab just õnne teema ikka ja jätkuvalt. Õnne teema on lõpmatu, millest rääkida ja mida uurida iseenda seeski. Täpsem info õigepea. Seni,  kõik huvilised, kes soovivad lähemalt teada, mis on see kaval sõna nagu psühhodraama,  pange kirja: 20. oktoober kell 18 - 21. Kindlasti Tartus. Täpsem toimumiskoht hiljemas infos.

Kommentaare ei ole: