reede, aprill 21, 2017

Käidud kõrgkooliski

Täna tegin taaskord õpetaja tööd Tervishoiu Kõrgkoolis. Avahoolduse tudengitele.


 Palusin Kristelil end tõlkima, sest praktikaajal polnud selle proovimiseks võimalust. Minu meelest ei oleks olnud praktika minu juures selleta päris täis praktika 😊 Just enda tõlkimist vahel nõuan väga.

Kristel sai hästi ilusti hakkama.



Õppejõud Tiiu tuli mind kuulama.

Kusjuures mul oli hea rääkida, mu kuulajad olid head kuulajad. See tähendab sedagi, et paljust polnudki vaja Kristelil tõlkida. 

Poolteist tundi möödus lennates. Aga tõdesin jällegi, et tegelikult ei teata isikliku abistaja tööst eriti midagi. Kahjuks on see ikka veel nii... Ja mu "Kuldvõtmekese" kogumikud, mis sai viidud paar aastat tagasi Tervishoiu Kõrgkooli raamatukokku (viisin ise, Johannaga - nii hästi meeles too päev) - ja neid lihtsalt pole enam seal. Usutavasti, ehk keegi on nad nii ära lugenud 😋 Mulle meeldiks see!!!

Mina ise ei ole oma rääkimisega väga rahul. Valmistusin küll, kuid jutt läks sujuvalt lõpuks ikkagi kunstile. Lõppkokkuvõttes võin siiski rahul olla ka endaga. Ma nõuan ju alati endalt rohkem.

Igatahes mind lubati veel kutsuda kooli. Minu positiivsus meeldis.

Mulle meeldis täna grupi asjalik ja vaba õhkkond.

Kuna küsiti minult sedagi, kuidas tänane hommik algas. Algas enda ilusaks tegemisest ja tulemus sai pildile võetud.



Kristi tehtud soeng. Minu meelest hästi kena. 
 Eest ka.
Muide, eile pärast lasteaeda sai tehtud poerallid. Leidsin mitu imeilusat kleiti... Kuigi mul oli mul tänaseks teistsugune riietus mõeldud, aga panin siiski uue riietuse... Tõeline daam ei käi ometi mitu korda ühe ja sama kleidiga 😉😋😊

Kommentaare ei ole: