teisipäev, aprill 04, 2017



Täna sain Munapühadeks taas AEMA OY-lt Soomest kingituse.  Jõulukinkki oli neilt... Siiani ma ei tea, kes salapära taga... Kuid siiski hästi armas üllatus!

Ei olegi mõnda aega kevadpühadeks üllatusi saanud... 😊
 Tegelikult oli mõnus särtsakas töine päev. Soovisin palju tegemisi ja tööd, põnevust ja rõõmu - usutavasti olengi seda kõike topelt koguse saanud.

Sellest on rõõm mul.  Tõeline rõõm.

Klaasikillud, mida reedel oli veerand tuba äkiliselt täis, tõidki õnneliku saju. 😏 Facebooki inimesed juba teavad paari sõnaga, et maal, mitte minu töö, sadas kapilt põrandale. Klaas tuhandeks killuks.

Meil Maarjaga on ees augustis töötoa läbiviimine Psühhodraama konverentsil  Olustveres. Ausalt öeldes, mõtlesime  Maarjaga juba sügise saadik, kuid me ei teadnud ega polnud kindlalt, kas  saame töötoa ja kas sobimegi. Tegutsesime väikest viisi südamehääle järgi 😉 

Kaotada polnud midagi.
Võita aga palju.

Täna siis olimegi esimest korda koos teadmisega, et ees on põhjalik ettevalmistuse töö.   Jumalast äge ja lahe. See on suur  samm edasi õnneni.


Oli vaja pilte meie töötoa tutvustuse juurde. Täna otsustasime mängida  vati sees olevaid modelle, Pildid klõpsustas Pille.

Kaagveres oli hästi ilus ilm, siis mõtlesime õuegi minna.
Toas oligi kehvem pilte teha. Päikesevalgust segas kuidagi eriti...



Mulle hakkab lõppude lõpuks modellimängki meeldima. 😋 Viie päeva jooksul teistkorda häid ja ilusaid pilte teha - päris hea tase või mis... 



Kommentaare ei ole: