esmaspäev, juuli 03, 2017



Laupäeval käisin Tallinnas Kati juubelil 😉

Seekord Tallinnas käisin Hannaga, kellelt pilt, ja kaasas oli ka pisi Silver.

Hästi vahva aasta - kõikidel sõbrannadel lööb sama number ette. Kunagi varem, mitte ühelgi aastal ei ole eriti sellele mõelnud, et me kõik oleme ühe aasta lapsed :)

Väga väga vahva on see, et ka Katiga oleme koos näinud ja kogenud ja teinud nii mõndagi vist üle 33 aasta... 😉

On ikka mõnus tunne olla nii kaua sõbrannad.



Täna avasin Võru raamatukogus oma järjekordse näituse. Olen super rahul, kuigi pabistasin enne ikka. Pilte, mis tegi Mauri, näete usutavasti varsti ja  blogin natuke pikemalt tänasest koos piltidega. Momendil olen rahulolevat  väsinud.
Tegelikult mul oli seikluste ja rõõmude rohke nädalavahetus. Võrru sõitsime Kristiga eile, pühapäeva lõunaajal.  Käisime Tamula järve ääres jalutamaski.


Reede oli tüdrukute õhtu päris ööni. Siis ilusalongi sulgesime Piretiga enne keskööd. Mina aga võiksin olla küüntegi modell

Olen kuulnud mitmeid kordi, et mu abistajatele ja sõpradele, ka minule endalegi on küsivalt öeldud, et kuidas ja kas  võin alkoholi juua...  Kuidas abistajaid võivad ikka anda... See tõesti hästi naljakas
Esiteks, võin  - olen täiskasvanud. Otsustan ise, mida ja millal ja kas joon. 
Teiseks, nii rumalalt võib see küsida, kes ei tunne mind üldse või tunneb  vähekene. Tegelikult mina tarvitan alksi tõepoolest minimaalselt.  See Vana - Tallinna pudel seisab mul külmikus peaaegu aasta - see nagu ilu asi. Suveniir. 😀 Pilt ei ole alko reklaami jaoks, vaid tõesti lollitamiseks - ennekõige seda, ei jäänud miski mulle pihku pidama... Ja sõrmede küüni ei saa mul lihtsalt niisama pildistada. Oleks kuuldud naerulaginat, mis selle kõikega kaasnes 😀😀😀 Pigem võin kindlastu reklaamida mitte joomist või siis mõõdukalt ja targalt alkoholi tarbimist.
Usun, et enamus teavad, kuidas ma ei salli üleliia joomist - mul allergia joodikute vastu. Hakkan sügelema üle keha, kui näen purjus - purjus inimesi, kes lihtsalt joovad elu põhja... Päriselt ka.
Samas ma ei saa aru, miks on eelarvamused, et puudega inimene ei tohi üleüldse alkoholiga mingit tegemist teha... Ei poest vaadata ega kodus külmikus hoida, ammugi mitte vahel harva pidulikult pitsi/pokaali võtta...
Muide, kodumahladki on sageli alkoholipudelites.

Eelmisel neljapäeval oma kodumaja ees enne kontserdile minekut.
 Maarja esineb

Kommentaare ei ole: