teisipäev, juuli 04, 2017

Võru Raamatukogu näitus "Minu jälg sinu südames" eile

Pildistas Mauri. Minu abi - mees-sega-konnas oli veel Kristi, Johann, Silver ja Kelly. Siiras aitäh teile kõikidele, et minu 43 näitus sai jälle super ilus ja omanäoline 😉

Samuti suur aitäh südamest Raamatukogu direktorile Ingale ja inimestele. Minu ja meie vastuvõtt oli hästi sõbralik ja soe. Tundsin, et minu näitust oodati väga. Ja oldi tõesti üllatanud rõõmsad, et värvilised maalid tõid halli suveilma päikese.

Sain autogrammi kirjutada raamatu "Kiri iseendale". 😉 Minu oma raamat oli välja laenutatud...


Nii tore oli avamisel esimest korda kohtuda mu blogi lugeja Elvega 😊 Ma tean, et mitu inimest soovisid veel tulla, kuid küllap nende oma tegemised muutusid... Kunagi järgmine kord ikka kohtume!

Ma ise olen eilse päevaga hästi rahul!


























6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Wow, ma olen kohe nimeliselt ära märgitud. :D Aitäh Sulle, et Sa tulid ja et meie, terved inimesed saaksime aru, et ka haigena saab õnnelik olla ja toimetada!
PS! Ega sa minu liiga otsekohese ja robustsevõitu küsimise peale ei solvunud? Mu lähemad sõbrad teavad, et ma olengi selline otsekohene.

tiia ütles ...

:) :) :)

EE, mis küsimus - ma ei mäleta ühtki negatiivset küsimust... Selleks ma tõeliselt solvuksin, peaks ikka vaeva nägema ;) Tavaliselt vastan samaga ja naljaga pooleks.

Lihtsalt seda, millega sageli eksitakse, et ma pole haige - on puue küll, kuid see ei ole haigus. Tean, et seda raske mõista :) Kui puue kõrvale jätta, olen terve nagu purikas. Eile korrakss kartsin küll hääle pärast - aga ei läinud ära, ma ei teagi, mis tal oli...
Kuid jah, igaüks võib õnnelik olla ja toimetada, kui vähekenegi soovi on :) ;)

Anonüümne ütles ...

No votsiis! Puue polegi haigus? :D Mul on muide ka puue, aga ühtegi rohtu ma ei tarvita, ega vaja. Ja töövõimetu olen ma ka. Nii, et kes meist rohkem haige on? :D Sina tahad ja suudad pool maailma vallutada, aga mina näed ei saa paarkümmend kilomeetrit eemalegi sõita(ema hauale), kui mind keegi just autoga ei vii.
Aga nüüd kaldusin teemast kõrvale. :D Aga Mauri klõpsis päris palju pilte. Õnneks panid minust viisakamad oma blogisse üles, sest mul on eriline oskus piltidele kahtlane jääda. :D
Tore, et vastuvõtuga rahule jäid. Meil on tublid raamatukogutädid. :)

tiia ütles ...

See meie sotsiaalsisteem on üleüldse "imeline" - ma ei suuda elu sees mõista, mis on mis... Nüüd kindlasti keegi tahaks vaielda , aga jään endaks.

Usun, et ka päris tavalised inimesed ei taha kuskil käia, pigem ollakse omas mullis... See vist siiski inimloomuses, kui palju ta seikleb ja käib , suudab ...

Mauri viskas ise sadu pilte minema, ta loodetavasti tulevane super fotograaf ;)

Tõnu Karu ütles ...

Aitäh, Tiia, kinnituse eest, et oled TERVE KUI PURIKAS - MÕNINGATE ERIVAJADUSTEGA PURIKAS !

tiia ütles ...

Täpselt nii, Tõnu! Aitäh :)