pühapäev, august 06, 2017

Juba homme õnne päev ja õhtu

                         Juba homme 7. augusti ÕNNEÕHTU, mis algab kell 17.00
                                           Kaagveres külaseltsis "Kawershof",
                                      jätkub 20.30 Paadialuste baaris Emajõe ääres
                                                 mõnusa lugulaulu olemisega,
                           lõpeb (või hoopis on see peo algus) super laheda üllatusega.

Õnneõhtu teine pool on südamega mõeldud minu kuldvõtmekesele ehk isikliku abistaja teenusele, mis on 18 aastat aidanud mul teha elukarjääri. Ootan kõiki oma endisi ja praegusi isiklike abistajaid ja neid, kellele kuldvõtmekese olemasolu korda läheb, tuttavaid ja sõpru. Needki võivad tulla, kellega võiks esimest korda kohtuda.

Õnneõhtu esimene pool on pisut ametlikum - teeme Maarjaga töötoa "Õnn lendleb", mis on peaproov enne psühhodraama konverentsi Kohtumine Olustveres "Ruum". Kindlasti on see töötuba omamoodi ja erinev sellest, mis tuleb konverentsil, kuid läbiv teema on, millele otsime vastust, kas ja milline vati sees on õnn.
Töötuppagi ootame rõõmuga huvilisi.Ärge kartke, kui ei tea psühhodraamast mitte kui midagi. Küll me Maarjaga rääkime, mis salakaval asi ja kummaline sõna on.

Usun, et IAT ja psühhodraama - ongi olnud mu elu kaks olulist asja mu õnne otsinguil peale
maalikunsti. Ja nad sobivad kokku Õnneõhtuks.
Värvidega hakkame mäkerdame töötoas ka - seda luban.

Üllatusega on niimoodi, et mina isegi ei tea , milline üllatus on. Tean, et üllatus saab olema ja seda ma ei ole tõepoolest enne teinud.
  


MTÜ-l on homme 11. sünnipäev ka. 11 aastat tagasi sai MTÜ LEEPÜ ametlikult registreeritud. MTÜ LEEPÜ-st kasvas välja MTÜ TM Loovus. TM Loovus on küll pisi MTÜ, kuid selle - eest teame üha selgemini omi unistusi ja plaane, kuhu soovime tegutsedes järjekindlalt jõuda.

Meil on hea meel, kui keegi hea sõber või lihtsalt inimene toetaks ettevõtmisi. Lähiajal annetamisest ja toetamisest konkreetselt ja pikemalt. Hetkel on tänu neile, kes sooviksid toetada minu isikliku abistaja teenust, MTÜ TM Loovus a/a EE381010220060800010 SEB. Iga euro on tänuväärt.
 
Rõõmsa kohtumiseni ja õnne leidmiseni homme üheskoos 😉
Soovitan kaasa võtta hea tuju ja väike piknikukorvike 😊

Kommentaare ei ole: