reede, oktoober 13, 2017

Eilne Avatud Lava...

...  minu  psühhodraama ajaloo kõige kehvem või kui olla veidi positiivsem, siis kõige omapärasem töö. Kuigi püüdsin anda endast parima. Küllap andsingi parima. Kuid ma ei pingutanud eriti siiski.
Eks sain siiski palju juurde õppida, mõtteainet, kogemusigi. Päris ära Avatud Lava ei jätnud. Kuigi mitte keegi ei tulnud, kuigi soovijaid oli küll alguses... Neile tulid teised asjad ette ja haigused kallale. Tühistasime ruumi broneeringu.
Olime minu juures.Ümariku laua ümber. Mina, Maarja ja Kristi. Toas jooksis minu loomaaedki ringi. Eks loomadki ole inimeste omamoodi naabrid.
Rääkisime siiski naabri teemal. Tulime järeldusele, et see teema on laiem kui arvasime siiani. Kõik taandub ikkagi suhetele, mis algavad endast ja märkamisest. Mõtlesime ka tulevastele plaanidele. Kuidas olla ise "pildil", et oleme siiski head tegijad...
Küpsestasime koogi. Sõime ahjusooja kooki. Usun, et küpsestamine Avatud Laval on erijuhtum ja mitte reeglipärane. Aga psühhodraama on spontaalne - iialgi ei tea ju, millega asi lõpeb 😊
Seekord oli Avatul Laval sedasi siis!!!
Järgmine kord on teisiti ja usutavasti paremini ja põnevamini,.

Igatahes väike Kaagvere sai eile 7 riigi psühhodraama, Avatud Lava kaardile.

Kommentaare ei ole: