laupäev, oktoober 28, 2017

Oleks üks soovikene...

...et kõik kurjad ja muidu ebameeldivad nähtamatud vaimud ja muud olevused - jätke mu hing ja elu rahule. Te teate väga hästi, et head jäävad peale, ja mina ei tee teile midagi kurja.

Ei, ma olen täie mõistuse juures. Ja ei ole veel hulluks minemas. Lihtsalt viimasel ajal on tunne, et keegi lihtsalt tahab mulle käkki keerata, ja sealt, kust kõige vähem oodata oskan. Võimalik, et ma pole väga palju rääkinud/kirjutanud/bloginud, et ma siiski usun nähtamatutesse jõududesse. Jah, ma tean, et selles nähtamatus maailmas on nii head kui halba, samuti nagu selles maailmas, mida saame käega katsuda. Keegi füüsik on öelnud umbes nii, et tema jaoks kuulub teadlaseks olemise juurde arusaamine sellest, et on asju, millest me veel aru ei saa. Minu meelest sobib see mõte ka "tavainimeste" eluga väga hästi kokku.

Ja kindlasti ei jookse ma praegu igasuguste selgeltnägijate juurde, kes võibolla ei näegi eriti selgelt enda ette 😀 Ma ei usu neid kõiki, ainult mõnda, keda tõesti võib/võis uskuda.

Tänane päev oli tõesti hämmastav ja natuke kõhedusttekitav ka. Kuidas saab keset lauda seisev küpsis järsku täiesti lambist liikuma hakata ja maha kukkuda ? See on lihtsalt müstika. Ja elektrinähtused läksid vahepeal täitsa ohtlikuks. OK, jah, nii mõndagi saab elektri ja füüsika kaudu ära seletada, aga ikkagi... Praegu on küll elektri osas oht möödas - elektrik Veiko vaatas asja üle ja tegi ohutuks, kuigi arvas, et üks kord tuleb veel korralikult üle teha. Aga see oli ikkagi kuidagi kummaline.

Praegu, keskööl, olen jälle linnas ja mõtlen, et soovin ennast tõeliselt oimetuks tantsida. Niisiis - vajan selleks tantsupartnerit - väga tõsist kusjuures 😉  Igasugustest lollustest ja tempudest mulle praegu aitab.

2 kommentaari:

Erika ütles ...

Mul on jälle soolaküünla põletamise hooaeg käes. Usun, et ka see aitab pahad asjad kaugemal hoida. ;) Niisama ka ilus vaadata.

tiia ütles ...

Aitäh soovituse eest ! Mul eile põlesid viirukid ja küünlad, päris äge oli, mulle meeldis. Kindlasti hoiab kõigi nende soolaküünalde ja muude asjade põletamine pahad asjad eemal :) Ja see, kui tembutajatega natuke rääkida. Ja sulle võin öelda, et see ei olnud papa. Papa möölab mul aeg-ajalt köögis, aga mitte pahatahtlikult, ja kui ma teda unes näen, siis läheb kõik joonde :)