neljapäev, november 16, 2017

Palun, mõistke ükskord ehk taaskord jõulukaartidest

Täna jõudis minuni esimene sõnum, kuidas leidi postkastis jõulukaardid, mida EI tahetud. Minu kaaskirjaga, järelikult miks saadan oma kaarte...

Mina selgitan nüüd 10 aaatat juba, et jõulukaarte EI pane postkastidesse mina.  Mina üleüldse EI tea kampaania nö tegemistes ja toimetustest midagi peale enda kirjutatud kaaskirja, millel ON minu jalakiri. Kampaaniaga tegeleb SJK Kirjastus http://www.sjkkirjastus.ee/esileht/
Mina olen vaid kunstnik. 
Pealegi minu maalidest ei ole veel teinud Suu ja Jalaga Maalivate Kunstnike Ülemaailmne Ühing kaarte. Need on teiste kunstnike kaardid, mis praegu saadetakse meie VDMFK tutvustamiseks ja reklaamiks. See EI ole heategevus. Ost on vabatahtlik, mitte kohustus. Kui kaardid ei meeldi, andke lastele mängimiseks näiteks või visage prügikasti, kui ei viitsi rohkem vaadata nagu reklaamidega ikka juhtub.

Või võtke kontakti SJK Kirjastusega.
Lugege palun läbi ka SJK Kirjastuse veebilehel korduvad küsimused.

Aeg oleks rahuneda ja mitte mõelda, mis kole asi nüüd postkasti tuli. 10 aastat olen isiklikult kõike seletanud ja rääkinud, mind tüütab see juba natuke ära. Tõsimeeli. Pigem võtaks positiivsemalt juba. Asja juures on tohutult palju häid ja asjalikke tahke.

Mulle väga meeldib mu kunstniku töö.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ja mina olen jätkuvalt veendunud, et Teie suu ja jalaga maalijate ühing raiskab oma resursse valesti. Milleks teha nn. reklaamina kaarte, mida paljud prügina käsitlevad? Mina isiklikult pole juba aastaid paberkandjal ühtegi kaarti-kirja saatnud.

tiia ütles ...

Aga palun kirjuta kohe ühingule http://vdmfk.com/en/ - uuri ja paku ettepanekuid töö jaoks. Või tee ise päris töö erivajadustega inimestele, mis kestaks 60 + aastat.

Käisid mu näitusel - oli ju tore. Aga kuidas teen näitusi, oled sellele mõelnud... Mis ´rahaga ostan värve, maksan auto kütus, abistajatele jne. See on MINU OMA töötamise raha, mille saan iga kuu stipendiumi näol. See on SUUR töö.

Maailmas tehakse veel palju muid asju, peale kaartide.

Muide, mina mõtlen tihti poodides, miks on nii palju kaupa, see on raiskamine. Isegi SÖÖK läheb poest prügi, kui ei osteta...

Anonüümne ütles ...

Ei-noh! Mis mina sinna ikka kirjutan? Mina ju ei ole kohustatud neid kaarte postkastist kaugemalegi viima. Seda ma mõtlengi, et ühingule vajaliku raha saamist tuleks kudagi teisiti organiseerida, sest ega siis kõik kaardipaki saajad ju ei tee ülekannet.
Aga minul küll mõtteid pole, kuidas te seda teha võiksite.

tiia ütles ...

Seda tahtsingi tõestada, et midagi negatiivset on nii kerge öelda, aga soovi paremini - siis ei ole miskit... OH, Eesti ininesi!