neljapäev, jaanuar 18, 2018

Olge tähelepanelikud ja ettevaatlikud

... elektri kaugnäiduga ja prognoositud arvedega.  Mina jaman Eesti Energia ja Elektrileviga juba poolteist kuud ja kes teab, kui kaua veel.
Tavaliselt ma oma arvedest ei kirjuta, kuid seekord teen erandi... Detsembri arve novembri eest on
üle 751 euro. Ka kõige külmemal kuul ei ole mul sellist arvet olnud. Tõsi, novembris paluti saada näidud, et teha uus prognoos selleks aastaks...
Saan aru, et tehti tasaarveldus ja mis iganes.
Eesti Energia ja Elektrilevi tunnistavad, et viga on nende poolne piirkonnas, kuid nad  ei leia viga üles ja rahustavad kannatlik olema, kuid nõuavad ilusti ja kenasti maksmist. Mäletan, et aasta tagasi, kui olin veel kü juhatuses, oli mõnel majas samalaadne probleem ning siis ka öeldi, et ei leida viga... Andke andeks, aasta aega ja ei leida viga... Siis  öeldi, et teatame, kui vea parandame.
Nüüd öeldi, et teatame, kui vea parandame.

Olen juba teadja inimeselt küsinud nõu. Arvatavasti läheb juristi meil vaja. Sest tundub miski viltu olema...
Olen saanud elektri  väljalülitamise hoiatuse maksmata arve pärast...
Ühesõnaga täielik jama keset talve!!!

Soovitan, ärge usaldage kaugnäide. Kontrollige ja jälgige pidevalt voolumõõtja näide. Ärge tahtke, et elu oleks mugavam ja keegi kauguses tegeleb elektrinäiduga... Kui te just ei taha üleliigset raha Eesti Energiale  maksta!!!

Minu viga, et ei saatnud suvekuudel näiteks näide. Lihtsalt õigel ajal ununes. Mõtlesin ka, et siiski on kaugnäidud ja küllap Energia unustas teavitamast vea ära parandamisest...  Eksisin. Hea õppetund mulle, olla hoolikam ka.

Hoidke varbaid, et probleem laheneks positiivselt!

Kommentaare ei ole: