laupäev, jaanuar 27, 2018

Sel nädalal...

... on olnud sünnipäevarallid 😉
... on olnud jälle video vaatamine. Seekord näitasin sünnipäevalapsele, kes on videos päris palju minu kõrval nähtav. Vaatamine oli lõbus, saime naerda. Ja siiski Piret avastas ka sellise asja videos, mida ta ei olnud näinud, mida teen... Arvasin küll, et Piret on küll kõike näinud - aga jälle eksisin.
... on olnud üks autoga teele jäämise öine väike seiklus. Üle pika aja kogesin närvikõdi 😋 kuigi kõik oli kontrolli all...
... on olnud isiklike abistajate vahetus. Esimesi tunde on olnud tööl Oksana. Liinaga jääme kindlasti edasi suhtlema. Liinale suur aitäh. Usun, et me mõlemad oleme natuke rikkamad, et kohtusime.
... on olnud kohtumisi.
... on lootus, et elektriga saab korda. Mind toetas ja julgustas etv-s nähtud, et elektrilevi kui suur ettevõte teebki paljudega  klienditega nii, et tunnistab oma süüd, kuid siiski veeretab vea kliendile. Seega mina ei olegi ainus rumaluke, esimene ega viimane.
... on olnud ühesõnaga kõige tavalisem nädal.

Homme toimub  Germán Gholami Torres-Pardo lauluõpilaste kontsert

kell 12:00 - 13:00,

Vanemuise suur maja, proovisaal nr.4 

Lähen. Loodan aga varsti Maarjat kuulda ja näha ka päris teatrilaval. 
Sest ei ole olemas võimatuid unistusi.
Sest alles sain tuttavalt Alarilt ühe hea sõnumi: Sul on Ameerikas mõneti saatusekaaslane - Mandy Harvey. Ta alustas laumist lapsena. 18 aastaselt kaotas kuulmise täielikult. Laulab edasi. Ta ei saa laulda kuulmise järgi, Ta tunnetab muusikat. Eelmisel aastal läks Ameerika talendi saatesse. Jõudis finaali.
 Taaskord tõden, et kõik, mis näib esmapilgul võimatu on teisel pilgul võimalik. On vaja lihtsalt annet ja tahet seda annet jagada :) Ja ilmtingimata teiste inimeste mõistmist ja kaasaelamist, st on vaja kedagi, kellega iseend jagada ja üheskoos rõõmustada...

Kommentaare ei ole: